Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Ем Пак ООД  itemprop=

Ем Пак ООД

"Ем Пак" ООД е създадена през 2001 г. в гр. Разград. Основни дейности на фирмата са производство на стъклопакети, изработване на витражи и фюзинг, обработка на стъкло. Фирмата разполага със собствена база и автопарк, включващ специализирани товарни автомобили.
Разград, ул. Априлско въстание 2К

"Ем Пак" ООД Производство на стъклопакети, изработване на витражи и фюзинг, обработка на стъкло. Погледнете света през нас! За Нас "Ем Пак" ООД е създадена през 2001 г. в гр. Разград. Основни дейности на фирмата са: производство на стъклопакети изработване на витражи и фюзинг обработка на стъкло Фирмата разполага със собствена база и автопарк, включващ специализирани товарни автомобили. За Нас "Ем Пак" ООД е ресертифицирана по стандарта EN ISO 9001:2000 през 2008г, като притежава сертификат № Q081011/13.11.2008 с акредитация от Германия – TGA., а е сертифицирана от 2005г. От 2009 г. фирмата е разработила и прилага подуктова маркировка (CE?марк) по стандарт EN 1279:2?2004. Изискванията на нашите клиенти и динамичния пазар са стимул за инвестиции в ново оборудване и технологии. Продукти Врати Прозорци Храмове Тавани Огледала Врати (фюзинг) Осветителни тела Пана Съдове Накити Услуги Изработка на стъклопакети Фюзинг Производството на стъклопакети се извършва по съвременна, автоматизирана двубариерна технология. Ем Пак ООД е първата фирма в България внедрила полиуретан за вторичен уплътнител в производството на стъклопакети. Най-съвременната техника за създаването на произведения от стъкло е т.нар. техника на стопеното стъкло. Фюзингът представлява орнамент или сюжетна декоративна композиция от стъкла за врати, прозорци, прегради, пана, съд. Витражи Обработка на стъкло Витражът винаги е бил едно от най-ефектните и впечатляващи изкуства. Днес витражи се използват за преградни елементи в интериора, осветителни тела, светещи тавани, мебелни елементи и т.н., което разширява приложението на този вид изкуство. Обработката на огледала и мебелни стъкла намира приложение в спортни центрове, плувни басейни, барове, ресторанти, хотели, нощни клубове и театри. Изработват се изделия от стъкло като облицовка на стени, тавани, колони, преградни решения и врати. "Ем Пак" ООД

Мнения за Ем Пак ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ем Пак ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..