ЕТ Пацифик Сат - Христо Тодоров  itemprop=

ЕТ Пацифик Сат - Христо Тодоров

Внос на дигитални сателитни апарати. Продажба на сателитна техника.
Кърджали, Републиканска 1

Внос на дигитални сателитни апарати. Продажба на сателитна техника.

ЕТ Пацифик Сат - Христо Тодоров - отрасли:


Оптика, Електроника,