КАРАТ-СЕРВИЗ  itemprop=

КАРАТ-СЕРВИЗ

Търговия и сервиз на касови и таксиметрови апарати. Търговия и сервиз на електронни везни. Търговия и сервиз на компютърна техника и периферия. Търговия и сервиз на оборудване за магазини и заведения. Окабеляване и мрежи за търговски обекти и
Търговия и сервиз на касови и таксиметрови апарати. Търговия и сервиз на електронни везни. Търговия и сервиз на компютърна техника и периферия. Търговия и сервиз на оборудване за магазини и заведения. Окабеляване и мрежи за търговски обекти и предприятия. Изграждане на системи за всякакви търговски обекти. Доставка и продажба на всички видове консумативи. Инсталации на софтуер за всички видове търговски обекти. Консултации,поддръжка гаранционна и абонаментна. Търговец и дилър навсички производители на везни и фискални устройства. Внедряване и интегриране на цялостни бизнес системи. Денонощен и перфектен сервиз на гореизброената техника.

КАРАТ-СЕРВИЗ - отрасли:


Касови Апарати,

Мнения за КАРАТ-СЕРВИЗ


The company has no review.

Напиши мнение за КАРАТ-СЕРВИЗ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.