Eco Style Cups  itemprop=

Eco Style Cups

Производство на картонени чаши за топли и студени напитки и сладоледени опаковки e oсновната дейност на фирмата.Наред с вече наложилите се чаши за кафе или сладолед, от картон се изработват и опаковки за салати, масло, маргарин и омазнени храни. А пълноцветният печат и индивидуалният
София, ж.к. Дружба 1, ул. Илия Бешков № 1, бл.9

Производство на картонени чаши за топли и студени напитки и сладоледени опаковки e oсновната дейност на фирмата. Продуктите, известни под търговската марка Eco Style са екологично чисти - напълно се разграждат до 7 седмици в почвата. Произвеждат се от 100% целулозен екструдиран картон, внос от ЕС и USA. Наред с вече наложилите се чаши за кафе или сладолед, от картон се изработват и опаковки за салати, масло, маргарин и омазнени храни. А пълноцветният печат и индивидуалният дизайн превръщат опаковката в истинско рекламно бижу.

Мнения за Eco Style Cups


The company has no review.

Напиши мнение за Eco Style Cups


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.