БЛАСТ Инженеринг ЕООД - Вижте още

БЛАСТ Инженеринг ЕООД

БЛАСТ инженеринг - антикорозионни покрития и песъкоструйно оборудване. През периода юли 2003 – октомври 2003 фирмата изпълнява най-големия през тази година обект за индустриална антикорозионна защита в страната – 18000 кв.м.стоманена конструкция на завода на фирма Фамтекс в Аксаково.
БЛАСТ Инженеринг ЕООДБЛАСТ Инженеринг ЕООДБЛАСТ Инженеринг ЕООД


Бласт Инженеринг ЕООД
Бласт Инженеринг ЕООД е основана през 2003 година с основна дейност в две направления - изпълнение на индустриални антикорозионни покрития и производство на песъкоструйно оборудване.

В момента Бласт Инженеринг ЕООД е един от най - големите изпълнители на индустриални антикорозионни покрития, оборудван с 22 компресора, 15 пясъкоструйни апарата, 12 безвъздушни бояджийски машини "GRACO", 6 вишки с височина до 20 метра, 4 камиона с кран за транспортиране на оборудване и 30 квалифицирани работници.

От Януари 2008 година фирмата е изключителен представител за България на немската фирма „CONTRACOR” – www.contracor.de - една от водещите европейски фирми, производител на пясъкоструйно оборудване.

  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД
  • БЛАСТ Инженеринг ЕООД

От 2013 година Бласт Инженеринг ЕООД е единствената българска фирма предлагаща цялостно проектиране и изграждане на индустриални камери за дробеструйно почистване на метални конструкции, както и изграждането на камери за боядисване. Към месец април 2014 година, имаме изградени и пуснати в експлоатация 3 камери за бластиране със стоманени дробинки с изцяло автоматизирани системи за рециклиране на абразива и прахоулавяне, както и 2 камери за боядисване на стоманени детайли.

Антикорозионна Защита

"БЛАСТ Инженеринг" в продължение на 10 години заема водещо място в областта на антикорозионната защита на големи метални конструкции и резервоарни паркове в петролната и химическата индустрия.

Фирмата, в сътрудничество с други фирми има участие в големите рехабилитационни проекти на Марица Изток 2 и 3, както и при новия строеж на Марица Изток 1

От 2008 година фирмата работи по рехабилитацията на резервоарите на всичките петролни бази на Държавния резерв, както и на петролните бази на Gastrade, OMW, Saxa, Lukoil и Rompetrol

Пясъкоструйно оборудване

Като представител на "Contracor", ние предлагаме пълната гама от оборудване за пясъкоструене, произведени от компанията, на най-добрите цени за българския пазар, както и кратки срокове за доставка.Ние предлагаме пълен инженеринг за строителството и поддръжка на инсталации за бластиране и боядисване.

Апаратите са с обем 25, 50, 100 и 200 литра , оборудвани с пневматични дистанционни управления, с немско качество и най-ниски цени към момента в България!

БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД

Камери за бластиране

През 2006 година "Бласт Инженеринг" ЕООД за първи път въведе в България, в индустриален мащаб, бластирането на големи стоманени конструкции със стоманени дробинки, като построихме две камери за бластиране, в които за 12 месеца бяха почистени 70 000 м2 метални конструкции за ALSTOM - Норвегия.

Предимствата на стоманения абразив пред минералните абразиви (шлака, пясък) са в ниското прахоотделяне при бластиране и възможността за многократното му рециклиране (до 3000 пъти), както и възможността да се поддържа постоянен профил на награпавяване на металната повърхност.

От тогава до 2013 година изградихме още 8 подобни камери, които, както и първите две бяха с ръчно събиране на абразива. От 2013 година започнахме проектирането и изграждането на модерни индустриални камери за бластиране с размери до 16х5х5 метра, снабдени с рециклираща система за отвеждане и рециклиране на абразива, както и с модерни прахоулавящи патронни филтри с импулсно почистване.

Всички компоненти на камерите са проектирани от нас и произведени в България, като само пясъкоструйните апарати са производство на CONTRACOR - Германия.

БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД БЛАСТ Инженеринг ЕООД

БЛАСТ Инженеринг ЕООД - отрасли:


Антикорозионни Покрития, Машини за Металообработка,

Видео от БЛАСТ Инженеринг ЕООД


Shotblasting pipes - видео 1

Shotblast plate2 - видео 2

Removing hard epoxy - видео 3

Pipeblast3 - видео 4

Мнения за БЛАСТ Инженеринг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за БЛАСТ Инженеринг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.