БИН - ЕЛЕКТРОНИКС ООД  itemprop=

БИН - ЕЛЕКТРОНИКС ООД

Поддръжка и сервиз на касови апарати. Продажба на: касови апарати, електронни везни, фискални принтери, баркод скенери, софтуер за магазин и ресторант. Абонаментни договори, доставка и обслужване по места в търговските обекти заверка в НАП (ТДД)
Поддръжка и сервиз на касови апарати. Продажба на: касови апарати, електронни везни, фискални принтери, баркод скенери, софтуер за магазин и ресторант. Абонаментни договори, доставка и обслужване по места в търговските обекти заверка в НАП (ТДД).

БИН - ЕЛЕКТРОНИКС ООД - отрасли:


Касови Апарати,

Мнения за БИН - ЕЛЕКТРОНИКС ООД


The company has no review.

Напиши мнение за БИН - ЕЛЕКТРОНИКС ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.