Анвитех ЕООД  itemprop=

Анвитех ЕООД

Разходомери за петролни, химически и хранителни течности - механични и електронни; - тип сонда за тръби от 1" до 100"; - с овални зъбни колела за слабо- и многовискозни (до 1000 000 ср) течности; - за малки дебити от 0,5 л/час; - за дизелови
Разходомери за петролни, химически и хранителни течности - механични и електронни; - тип сонда за тръби от 1" до 100"; - с овални зъбни колела за слабо- и многовискозни (до 1000 000 ср) течности; - за малки дебити от 0,5 л/час; - за дизелови двигатели; - за нафтови и мазутни горелки; - ротаметри за течности и газове; Дозиращи системи за течности. Помпи за широка гама течности. Оборудване за нафтови стопанства.

Анвитех ЕООД - отрасли:


Измервателна Техника,

Мнения за Анвитех ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Анвитех ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.