А Дизайн 2001  itemprop=

А Дизайн 2001

Разполага със собствена работна база и с млад, креaтивен медиа екип от специалисти.
“А Дизайн” работи в сферата на рекламното обслужване от 1999 г. Разполага със собствена работна база и с млад, креaтивен медиа екип от специалисти. “А Дизайн” е рекламна агенция, предлагаща идентични и професионални решения за Вашия бизнес и индивидуален дизайн за Вашите фирмени проекти. “А Дизайн” изготвя пълният пакет от комуникационни услуги: - Маркетингови стратегии и проучване - Медиа планиране и закупуване, производство на тв / видео клипове, радио спотове, карета за печатни издания - Имиджови консултации и анализи - Мениджмънт и изработка на печатни материали (фирмена документация, промоционални продукти) - Идентичен брандинг дизайн - Уеб дизайн и поддръжка на уеб сайтове, банери, мултимедия презентации - Дизайн на вътрешна и външна реклама - Лого, корпоративен и продуктов дизайн “А Дизайн” има решение за всеки проблем, свързан с реализирането набизнеса Ви и утвърждаването на Вашата търговска марка. С индивидуален подход и гъвкава ценова политика, ние гарантираме професионално обслужване и високо качество на поръчания от Вас продукт. Смятаме, че успешната формула е комбинацията между нашият опит, интуиция и Вашите приоритети! “А Дизайн” - един комплексен бизнес партньор, който Ви предоставя нужните услуги и решения, за достигане на успеха. Свържете се с нас за да си уредите среща! На чашка кафе ще получите безплатна консултация! За нас е важно бизнесът Ви да върви добре!

А Дизайн 2001 - отрасли:


Рекламни Агенции,

Мнения за А Дизайн 2001


The company has no review.

Напиши мнение за А Дизайн 2001


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.