Авеста Принт ООД  itemprop=

Авеста Принт ООД

Предлагаме цялостно обслужване и доставка за Вашия офис или фирма. Всичко в сферата на печата - бланки, фактури, формуляри ( стандартни или по изискване на клиента), копирни, принтерни или спец.хартии, компютърни аксесоари, принтери и консумативи за тях, зареждане на тонер касети за
Стара Загора, бул.Митрополит Методи Кусев 35

За нас "АВЕСТА ПРИНТ" предлага канцеларски материали, фактури, спец.бланки и формуляри, копирни и принт.хартии, компютърни консумативи. Всичко за ученика. Арт и хоби материали на водещи фирми в областта на изобразителното и приложно изкуство. Мисия Предлагаме цялостно обслужване и доставка за Вашия офис или фирма. Всичко в сферата на печата - бланки, фактури, формуляри ( стандартни или по изискване на клиента), копирни, принтерни или спец.хартии, компютърни аксесоари, принтери и консумативи за тях, зареждане на тонер касети за лазерни устройства. Всичко за ученика - от уч.пособия до креативни комплекти за свободното време. За всички професионалисти в областта на изобразителното изкуство - арт материали - професионални бои, пастели, моливи, помощни средства, платна, скицници, картони. За Вашето хоби и свободно време - материали за декупаж, филцване, ембосинг, скрапбук, изработване на картички и др. Предлагаме машини, щанци, перфоратори-пънчове, лепила, лакове, бои, декоративни елементи, шаблони, дизайнерски хартии и цветни картони.

Мнения за Авеста Принт ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Авеста Принт ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.