СТЕКАР ЕООД - Вижте още

СТЕКАР ЕООД

Фирмата предлага: френски и чешки чугунени горивни камери, с една, пет и десет годишна гаранция; камини с водна риза или топъл въздух; монтаж на горивни камери и облицовки за камини; комплексно обслужване; проектиране, изработка и монтаж на всяк.
СТЕКАР ЕООД

За нас:

Създадена през 1998 година "Стекар" ЕООД е модерна и динамична фирма. Ние сме представители на полският производител на чугунени горивни камери,аксесоари и решетки --- KRATKI.pl както и във Варна и областта на чешкият производител на чугунени горивни камери "BEF Home"
СТЕКАР ЕООДСТЕКАР ЕООД

Ние в "Стекар" ЕООД сме специализирани в предлагането и продажбата на камини, горивни камери за камини и каменни облицовки. Предлагаме цялостни решения за вътрешни и външни каменни облицовки, изграждане на барбекюта, камини, плотове, первази, стъпала и богато разнообразие от иновативни решения за създаването на един съвременен европейски и уютен дом.

Мисията на "Стекар" ЕООД е да предлага една стъпка преди всички най-качествените продукти в сектора на изделията от камък. Камината като символ на дома не е само предмет на декорация, но и основен елемент в интериора, който създава уют и спокойствие.

Изборът на камина е важна стъпка, изискваща задълбочено проучване. Разполагането и изграждането на камината е комплексно решение, като част от цялостния дизайн на интериора и включва творчески елемент при създаването на проекта и професионализма при изпълнението.
СТЕКАР ЕООДСТЕКАР ЕООД


Съвременните решения със затворени горивни камери, вентилатори и въздуховоди успешно решават отоплението на цели къщи. Ефективността на горивните камери е от 50% до 70%. Дървата, които са необходими са естествено гориво - икономично и екологично. Вентилаторът оптимизира отоплението, като разпределя ефективно топлия въздух от основното помещение към другите стаи. Огнеупорното стъкло от стъклокерамика се поддържа лесно и запазва прекия визуален контакт с огъня.

Ние в "Стекар" ЕООД можем да предложим на нашите клиенти уюта, красотата и удобството на опитоменият огън, истинският, жив огън в камината, която ще изградим за Вас!

Продукти:

  • Горивни камери
  • Камини
  • Естествени материали
  • Био камини
  • Аксесоари за камина
  • Решетки за камини
  • Чугунени печки
  • Камина на ГАЗ
  • Пелетна камина
СТЕКАР ЕООД СТЕКАР ЕООД СТЕКАР ЕООД СТЕКАР ЕООД СТЕКАР ЕООД СТЕКАР ЕООД

www.stecar.com

СТЕКАР ЕООД - отрасли:


Битова Техника, Камини,