М.В.Консулт-2000  itemprop=

М.В.Консулт-2000

М.В. КОНСУЛТ-2000 ООД е създадено през месец Януари 2001 год. Основната дейност на фирмата, е разработка и производство на играчки, сувенири и рекламни артикули от изкуствена кожа с марка "Тоел Тойс".
София, Ул. Професор Иван Георгов 1 Б





    М.В.Консулт-2000 М.В. КОНСУЛТ-2000 ООД е създадено през месец Януари 2001 год. Основната дейност на фирмата, е разработка и производство на играчки, сувенири и рекламни артикули от изкуствена кожа с марка "Тоел Тойс". Притежаваме изключителна гъвкавост при отразяване изискванията от срана на нашите клиенти. Собственото бюро за разработки на моделите е в състояние да отговори адекватно при персонални задания, за изработка на артикул по възложен идеен проект.     Продукти - Обемни букви - Животни - Сувенири - Възглавници - Рекламни артикули - Емоции - Други     Услуги Разработване и производство на артикул по индивидуална поръчка. Нашият колектив е специализиран в разработката на модели, съобразени с технологичния процес за производство на детски играчки и рекламни сувенири от изкуствена кожа. В състояние сме да разработим, както конкретен модел, така и артикул по идея на клиент. Разработваме и произвеждаме оборудване за детски кът, артикули за детски градини, рекламни агенции и др. Водещото при работа с нашите партньори и клиенти е създаването на продукт уникален по своята визия и оригинален по своето предназначение.

Мнения за М.В.Консулт-2000


The company has no review.

Напиши мнение за М.В.Консулт-2000


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.