БиКолор ООД - Вижте още

БиКолор ООД

Печатницата е спeциализирана във ВИСОКОКАЧЕСТВЕН широкоформатен печат. Нашата цел е обслужване на клиенти, търсещи изпълнение по проекти за интериорен дизайн и външна реклама с повишени изисквания за качество на печат и материали Печатницата разполага с
София, бул.Княгиня Мария Луиза 126, партер

БиКолор ООД

Печатницата е спeциализирана във ВИСОКОКАЧЕСТВЕН широкоформатен печат.

Нашата цел е обслужване на клиенти, търсещи изпълнение по проекти за интериорен дизайн и външна реклама с повишени изисквания за качество на печат и материали.

Печатницата разполага с техника, позволяваща масово тиражиране на рекламни медии за външна реклама – билборди, транспаранти, рекламни пана и др.

Видове изделия и услуги, предлагани от BeColor:

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ
Ширината на печат е 3200мм и 1340мм при максимална резолюция на печат от 1440dpi. Уникалния за България автоматичен двустранен печат, Ви дава възможност за забележителни резултати при медии със задно осветяване.


Широкоформатен печат


ЛАЗЕРЕН ПЕЧАТ
Новият, високо производителен, принтер на Hewlett-Packard осигурява отлично качество на печат върху широк спектър от медии


БИЛБОРДИ
отпечатват се на винил и винилна мрежа за нуждите на рекламните мрежи от външни рекламни конструкции – билборди. Технологичната база позволява висока скорост и качество на изпълнение при възможно най-ниски цени


Широкоформатен печат


КАЛКАНИ
външни рекламни конструкции с особено големи размери, инсталирани по външните фасади на сгради. Изработват се от винил и винилна мрежа. Акцентът тук отново е върху себестойнността и здравината на изделията. Печатницата може да се похвали с едно от най-добрите качества при печат върху винилна мрежа


ТРАНСПАРАНТИ И РЕКЛАМНИ ПАНА
позиционират се над пътища, по фасади на сгради като в зависимост от разстоянието до наблюдателя могат да варират като качество на отпечатъка от 720 до 1440 dpi


ДВУСТРАНЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ ВИНИЛ И ХАРТИЯ
нова технолгя за България! Позволяващ автоматичното отпечатването на рекламни визии за задно осветяване. Отличава се с изключително високи яркост и контраст на цветовете при светене – изображенито не „посивява“ при запалване на осветлението през ноща. Позволява постигането на уникални ефекти като скрит текст /призрачен образ/ и др., постигнати чрез промяна на изображението на гърба. Отличен заместител на скъпия back-light филм при отпечатване на визии върху хартия, предназначени за светещи кутии – city-light. Технологията е предназначена за светещи витрини, табели, билборди, скролери и рекламни пана тип city-light


ПАНА ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
ВИТРИНИ, ДЕКОРАТИВНИ СТЕНИ, СВЕТЕЩИ КУТИИ и др. – Това е печат на визуални елементи за оформлението на интериора на магазини, ресторанти, заведения и офиси. Отличават се с изключително високо качество на изпълнение на печат – висока резолюция 1440 dpi. Най-често използвани материали са PVC, специализирани фотохартии и текстил. Възможно е защитаването на покритията чрез ламиниране с цел повишаване устойчивостта на механични и химични въздействия.


Широкоформатен печат


ОФОРМЛЕНИЕ ЗА ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ И ЩАНДОВЕ
висококачествен печат на рекламни материали с нестандартни форми или големи размери. Брендване на щандове – висящи рекламни контрукции, знамена, хоругви и др. Най-често използвани материали са PVC, винил, текстил, плоскости от коматекс, плек и пенокартон.


РЕКЛАМНИ ДИСПЛЕИ И РОS МАТЕРИАЛИ
Предоставяме на своите клиенти възможност за изработка и наемане на рекламни конструкции – дисплеи, рол-банери, паравани и фонови пана, изработка на POS материали с нестандартна форма: хенгъри, уоблъри, шелф-стопери, пан-карти и други материали от каширана мукава, картон, пенокартон и коматекс.


ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ
Това са постери, дипляни, брошури, каталози, листовки и всякакви изделия на офсетов печат. Разполагаме с възможности да произведем целия спектър от рекламни материали, необходими за формиране на корпоративната идентичност на клиентите ни.


СТИКЕРИ И ЕТИКЕТИ С НЕПРАВИЛНА ФОРМА
по технологията print&cut. Позволява отпечатването както на единични бройки, така и на големи тиражи на стикери, табелки, етикети с неправилна форма, знаци. Често използвана технология за малки серии от козметични продукти, напълно заместваща флексо-технологията при малки и средни тиражи. Дигиталната технология позволява да се спестят разходите за клишета и щанци!


ПЕЧАТ НА ТЕКСТИЛ
Използва се за направата на големи рекламни пана и банери и флагове с повишено изискване за качество. Отличават се с ниско тегло, което позволява изработката на рекламен материал с голяма площ и инсталирането му на места, непозволяващи използването на традиционните материали като винил и винилна мрежа. Предпочитан материал за изработка на интериорни рекламни пана в Европа.


БРЕНДИРАНЕ НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
Проектиране, изработка на дизайн и печат на цялостни визии за превозни средства. Изключително висококачествения печат гарантира добрата презентация на бренда по превозното средство. Професионалния монтаж и ламинирането на рекламните стикери гарантира устойчивост на визията при механични въздействия и UV лъчи, ярки цветове и изключително въздействие на рекламата години наред.


Широкоформатен печат


ОБЕМНИ СТИКЕРИ
Изработка на обемни стикери, покрити със силикон. Изключително въздействие и придаване на завършен външен вид на стикери и рекламни сувенири. Позволяват бързото и ефектно брендиране на разнообразни материали – ключодържатели, тефтери, папки, чаши и др.


МАГНИТНИ ОБЕМНИ СТИКЕРИ
Благодарение на технологията print&cut обемните стикери могат да се изработват и върху магнитна основа, което позволява производството на атрактивни и актуални рекламни материали.


РЕКЛАМНИ ФЛАНЕЛКИ И БРЕНДВАН ТЕКСТИЛ
Печатната база позволява брендването с фотографско качество чрез специален стикер за текстил на разнообразни рекламни носители от текстил – фланелки, шапки, шалове, чанти и др., притежаващи добра износоустойчивост.


ДИГИТАЛЕН РУТЕР
ЦИФРОВ ГРАВИР – Позволява изрязването на букви, форми и други плоски и/или обемни модели от полистирол, коматекс, плексиглас, дърво, ПДЧ, месинг и алуминий. Гравира с изключителна точност и прецизност. Позволява изработката на уникални 2.5D, 3D модели и сувенири. Намира високо приложение при изработката на обемни букви, рекламни продукции със сложна форма - 2D фигури, 3D модели, макети, дърворезби и декоративни елементи за интериорна декорация.


ДИЗАЙН И ПРЕДПЕЧАТ
печатницата разполага с висококвалифициран и талантлив екип, който разработва и предоставя готови решения за дизайн на рекламните материали, опаковка, етикет или конструкции за външна реклама, реклама върху превозни средства. Този екип позволява реализирането на цялостно рекламно обслужване на фирмите – от идеята до изработката.


ЛАМИНИРАНЕ И КАШИРАНЕ НА ПЛОСКОСТИ
Разполагаме с технологични възможности за полагане на топъл или студен ламинат върху медии до 1.6 широчина. Каширане на плоскости от: коматекс, пенокартон, плексиглас и др.


Широкоформатен печат

Мнения за БиКолор ООД


The company has no review.

Напиши мнение за БиКолор ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.