Семеен хотел Аврамов - Вижте още

Семеен хотел Аврамов

Хотел Аврамов 3 звезди е най-новият хотел във Видин.Разполага 3 апартамента, 3 vip стаи, 3 спални и 12 двоини стаи всичките с централна климатизация и лукс бани, мини бар, кабелна телевизия, интернет, телефон , с тераси с изглед към Дунав.
Семеен хотел Аврамов
Хотел „Аврамов“ Видин
Хотел „Аврамов“ се намира на входa на Видин, на 50 м от р. Дунав и на 500 м от административния център. Хотелът във Видин е ново строителство и е проектиран и изпълнен с всички възможни съвременни технологии, съчетаващи най-добрите традиции на хотелския бизнес. Желанието ни е да накараме всеки от Вас да се почувства специален и сме насочили всичките си усилия, за да го постигнем.
Семеен хотел Аврамов

Стаи и Апартаменти

Апартаменти и стаи, обзаведени с фин и елегантен вкус, гарантират на гостите домашен уют и хармонична атмосфера.

Съвременните удобства в хотелските стаи и апартаменти на хотел „Аврамов” ги прави идеални за почивка и релакс във град Видин.

Помещенията са проектирани и обзаведени така, че да се гарантира максимален комфорт.

Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов

Стандартна стая
Двойни стаи

Разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизор с цифрова телевизия, интернет - WiFi и кабелен, централно отопление и климатизация.

Луксозна стая
Двойни и тройни стаи

Разполага с цифрова телевизия, минибар, сешоар, размерът на стаята е по-голям от стандартната стая, има допълнителна масичка и мека мебел, плазмен телевизор, интернет – WiFi и кабелен, централно отопление и климатизация.

VIP стая
Тройни и Четворни стаи

Разполага със самостоятелен санитарен възел с вана и сешоар, плазмен телевизор, минибар, мека мебел с масичка, интернет – Wi-Fi и кабелен, при по-дълъг престой може да се постави сейф.

Апартаменти
Четворни стаи

Разполага със спалня и дневна с опъващ се диван за двама. Единият апартамент разполага с тераса, банята е луксозна, с вана. Има цифрова телевизия, по желание може да се постави сейф.

Спални
Четворни стаи

Разполага със самостоятелен санитарен възел с вана и сешоар, плазмен телевизор, минибар, мека мебел с масичка, интернет – Wi-Fi и кабелен, при по-дълъг престой може да се постави сейф.

РЕСТОРАНТ

Максималната заетост на ресторанта е 40 места, разположени на две нива. Подходящ е за тържества, презентации и събирания по различни поводи.

Кухнята е харесвана и високо оценена. Предлага дунавска риба и влашка рибена чорба, достойни да бъдат опитани. Десертите са собствено производство с отлични вкусови и естетични качества. За празници се разработват специални менюта.

 

Конферентна зала

С модерната си и стилна конферентна зала, Хотел „Аврамов“ е идеалното място в Видин за провеждане на корпоративни събития, обучения, конференции, семинари.

Разполагаме с Flip-Chart, мултимедия, мултимедиен екран, плазмен телевизор с вход за включване на лаптоп.


Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов Семеен хотел Аврамов

Семеен хотел Аврамов - отрасли:


Хотели, Бизнес Хотели, Хотели три Звезди,