Радио Експрес АД  itemprop=

Радио Експрес АД

Радио "Експрес" е една от първите частни радиостанции с 8годишна история, изградена кореспондентска мрежа в страната и чужбина,
София, бул."Черни връх" № 31, х-л "Хемус", ет.18

Радио "Експрес" е информационно-музикално радио, което се чува в 12 от най-големите градове на българия. това са : София - 96 Мнz , Пловдив - 106 Мнz, Варна - 106, 3 Мнz , Благоевград - 89,4Мнz, Велико Търново - 92,2 Мнz, Враца - 91,8Мнz, Кюстендил - 92,2 Мнz, Кърджали - 107,5Mhz, Плевен - 91,2 Мнz, Сливен - 97,2 Мнz, Смолян - 104,5 Мнz . Радио "Експрес" спечели конкурса и за гр.Видин. там предстои да получи честота. Радио "Експрес" е една от първите частни радиостанции с 8годишна история, изградена кореспондентска мрежа в страната и чужбина, с които успява да поддържа авторитета си на достоверен и "експресен" източник на информация.

Радио Експрес АД - отрасли:


Реклама, Маркетинг, Електронни Медии,

Мнения за Радио Експрес АД


The company has no review.

Напиши мнение за Радио Експрес АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.