Конто Юг  itemprop=

Конто Юг

Търговските обекти на фирма КОНТО ЮГ ЕООД се намират в центъра на гр. Благоевград на ул. Св. Иван Рилски 15 и 17. Предлагаме на своите клиенти: строителни материали, пълно обзавеждане на бои, фаянс, теракот, гранитогрес, аксесоари, вани, душ кабини.
От 1998г. приоритет на Конто Юг става търговията със суровини и материали за термо изолация на промишлени и жилищни сгради. От 1998г. е оторизиран представител на BAUMIT - България за Югозападна България.   От 2007г. фирмата разработи фасадни декоративни мазилки на база акрилполимерна-силиконмодифицирана основа.Подходящи са за сгради с фасадна система на изолационен материал EPS (HPS). Мазилките се характеризират с висока паропропусливост, изключителна водоотблъскваща способност, с висока устойчивост на цвета, устойчиви на замърсяване и голяма UV- устойчивост.   Силикон модифицирана структурна мазилка Бяла или цветна акрилна мазилка със силиконови добавки за вътрешно и външно приложение Пердашена „К структура” Употребява се като цвет мм но финишно покритие за оформяне на фасади. Силикон модифицирана влачена мазилка Бяла или цветна акрилна мазилка със силиконови добавки за вътрешно и външно приложение. Влачена „R структура”. Употребява се като цветно финишно покритие за оформяне на фасади. Минерална мазилка Бяла или цветна структурна мазилка с еднаква зърнометрия на стирол-акрилатна база. Използва се за финишен слой на фасади и цокли на сгради, както и за вътрешен интериор. Мозаечната мазилка е от естествени бели камъчета, оцветена по формения каталог на Ralston. Грунд Бял или цветен. Дълбоко проникващ на акрилатна база. Служи за основа преди полагането на фасадни мазилки.

Мнения за Конто Юг


The company has no review.

Напиши мнение за Конто Юг


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.