АВС 91-ВЕЛИЧКОВИ ЕООД  itemprop=

АВС 91-ВЕЛИЧКОВИ ЕООД

В момента фирмата разполага със собствени билбордове в град Пловдив, както и има възможност за монтаж на такива и в цялата страна.
Пловдив, ул. "П.Р.Славейков" 32

Фирмата е регистрирана през 1991година в град Пловдив. От 1993 година се занимава с външна реклама. В момента фирмата разполага със собствени билбордове в град Пловдив, както и има възможност за монтаж на такива и в цялата страна. ABC-91 предлага всичко свързано с рекламата: - надписи от PVC фолио - широкоформатен дигитален печат - светещи табели и конструкции - изработване и монтаж на билбордове и рекламни съоръжения - графичен дизайн и предпечат - нестандартни решения за вашата реклама

АВС 91-ВЕЛИЧКОВИ ЕООД - отрасли:


Реклама, Маркетинг, Рекламни Агенции, Външна Реклама,

Мнения за АВС 91-ВЕЛИЧКОВИ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за АВС 91-ВЕЛИЧКОВИ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.