Дива Адвертайзинг ЕООД  itemprop=

Дива Адвертайзинг ЕООД

РА “Дива” ще създаде цялостен и неповторим визуален образ на Вашата фирма, започвайки от проекта на Вашето лого и оформяйки в единен стил цялата Ви рекламна кампания. С оригинални дизайнерски решения и естетични и стилни проекти, съобразени със
РА “Дива” ще създаде цялостен и неповторим визуален образ на Вашата фирма, започвайки от проекта на Вашето лого и оформяйки в единен стил цялата Ви рекламна кампания. С оригинални дизайнерски решения и естетични и стилни проекти, съобразени със спецификата на Вашата дейност ще сътворим Вашата индивидуалност. Предлагаме на нашите клиенти разнообразна гама от бланки, каталози, дипляни, плакати, флайери, етикети, менюта, папки, визитки, документи на химизирана хартия и други печатни издания. С цел комплексно обслужване ние предлагаме и широкоформатен печат върху всякакви медии, както и изработка на светещи табели, стопери, билбордове, рекламни пана, апликиране на витрини и транспортни средства. Нашите клиенти ни правят по-добри, направете го и Вие!!!

Дива Адвертайзинг ЕООД - отрасли:


Рекламни Агенции, Външна Реклама, Рекламни Материали,

Мнения за Дива Адвертайзинг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Дива Адвертайзинг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.