Паралел Юнивърс ЕООД  itemprop=

Паралел Юнивърс ЕООД

PR събития и бизнес услуги Паралел Юнивърс ЕООД e Вашият незаменим приятел заедно с който ще направите бизнеса си още по-успешен. Ние работим с най-добрите и така заедно ставаме още по-добри. Елате и Вие в Паралелната Вселена ! Профит клуб -
Пловдив, Ген. Данаил Николаев № 3А

PR събития и бизнес услуги Паралел Юнивърс ЕООД e Вашият незаменим приятел заедно с който ще направите бизнеса си още по-успешен. Ние работим с най-добрите и така заедно ставаме още по-добри. Елате и Вие в Паралелната Вселена ! Профит клуб - Бизнес клуб за PR, реклама, бизнес контакти и преференциални услуги. Успешно съчетание на полезното с приятното. Бизнес партитата и забавления на чаша малцово уиски с кубинска пура и вълшебни танци под звуците на музикалните виртуози. Пълно рекламно обслужване – рекламата, която води реални клиенти. PR събития, печатни и електронни медии, маркетингова визия и планиране. Идейни и маркетингови проекти – консултации и контакти в различни сфери на бизнеса и обществото. Разработване на хотели и туристически продукти. Електронен магазин за он-лайн продажби – красиви и уникални подаръци тук и сега - изработени по поръчка. Дърворезби, картини, рисунки или други произведения на изкуството, подходящи за обзавеждане на хотели, ресторанти, барове или други обществени заведения. Уеб дизайн – статични и динамични уеб страници за съвременно представяне и реклама в интернет. Програмиране, база данни, флаш и мултимедиини продукти с уникален дизайн. Вело Ралита "Паралелна Вселена" – най-големите приключенски състезания по планинско колоездене в България. Незабравими емоции, нови запознанства и много адреналин с усмивка.

Мнения за Паралел Юнивърс ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Паралел Юнивърс ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.