"Венци Мартинов" ЕООД е специализирана в организирането и провеждането на празнични концертни програми по всякакви поводи, звукозапис, видеозапис и монтаж, предпечат и издателска дейност, радио-телевизионна, вестникарска и печатна реклама. Към фирмата работи и единствения по рода си в България Театър на смеха, включващ най-популярните наши хумористи с ръководител и режисьор Венци Мартинов Фирмата разполага с екип от най-популярни български певци и танцови състави-естрадни, народни и попфолк, водещи, дисководещи, хумористи, цирково-вариететни изпълнители/ илюзионисти, клоуни, жонгльори, акробати и т.н./, професионално озвучаване, украси и заря. Специално за хотелите в България, обслужващи чуждестранни туристи, "Венци Мартинов" ЕООД организира екипи от обучени аниматори, ползващи чужди езици, за атракции и развлечения през всички курортни сезони. За най-малките фирмата организира весели детски утра,концерти и рожденни дни, както и курсове за млади певци и артисти към Театъра на смеха.

Мнения за Комеди клуб


The company has no review.

Напиши мнение за Комеди клуб


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.