Винил Арт ООД  - Вижте още

Винил Арт ООД

Винил Арт ООД e традиционен производител на TIR-покривала, тенти, сенници, транспаранти, пана, мембрани и нестандартни изделия от двойнопромазан PVC плат и хидрофобиран текстил.Фирмата разполага с необходимите специализирани машини за изработка на покривалата посредсвом високочестотна
Винил Арт ООД
ВИНИЛ АРТ ООД
ВИНИЛ АРТ ООД – ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КАЧЕСТВО И ОТГОВОРНОСТ

ПРОИЗВОДСТВО НА ТИР ПОКРИВАЛА, НАДПИСИ, ТЕНТИ, СЕННИЦИ, ВЕТРОЗАЩИТНИ СИСТЕМИ, ШАТРИ, МЕМБРАНИ И ДР.

За фирмата:

Винил Арт ООД Винил Арт ООД Винил Арт ООД Винил Арт ООД
„Винил Арт“ е един от най-опитните производители на ТИР покривала, сенници, тенти, транспаранти, мембрани, пана и редица други нестандартни продукти, изработени от хидрофобиран текстил и двойно промазан PVC плат.

Изработваме покривала с всякакво предназначение – за лодки, за самосвали, за всичко, което имате идея да покриете.

Предимствата на произвежданите от нас изделия са безупречният професионализъм, вложен в тях, стилният дизайн, отличното качество, високата функционалност и гаранцията, че в продължение на години употребата им ще бъде напълно безпроблемна.

Успехът на „Винил Арт“ се дължи на ефикасното съчетание на проверени във времето технически решения. Натрупаният чрез много практика опит и професионализъм у всеки член на екипа е съчетан с неуморим стремеж към новаторство и нестихващ ентусиазъм.


Технологии:

Винил Арт ООД Винил Арт ООД Винил Арт ООД Винил Арт ООД
Разполагаме с отлични в своята ефективност технически съоръжения, благодарение на които качествената изработка на всяко изделие е гарантирана.

Работим с машини, специализирани в производството на ТИР покривала, сенници и всички останали изделия от водоустойчив текстил и PVC. Съобразно спецификите на всеки индивидуален проект, можем да приложим високочестотна заварка, заваряване с топъл въздух или шев.

Готовите продукти имат безупречен външен вид, висока здравина и са изключително надеждни.

С течение на времето изградихме и техническа база за производството на съпровождащите метални конструкции.

В нея са включени заваръчна и металорежеща техника, гилотина, абкант, машини за плазмено и лазерно рязане.
Винил Арт ООД
www.vinilart.com

Винил Арт ООД - отрасли:


ТИР Покривала, Тенти,
4.2 31