Евроинс Здравноосигуряване  itemprop=

Евроинс Здравноосигуряване

Компанията се занимава с доброволно здравно осигуряване на хора, които имат или нямат задължителна здравна осигуровка. Лицензирана е от Комисията за финансов надзор с лицензия № 07-ЗОД/03.11.2004. В момента разполага с широка клонова мрежа и непрекъснато
Компанията се занимава с доброволно здравно осигуряване на хора, които имат или нямат задължителна здравна осигуровка. Лицензирана е от Комисията за финансов надзор с лицензия № 07-ЗОД/03.11.2004. В момента разполага с широка клонова мрежа и непрекъснато нарастващ брой осигурени лица, които държат да се лекуват бързо, качествено, удобно и на ниски цени.

Евроинс Здравноосигуряване - отрасли:


Застраховане, Осигуряване, Гражданска Отговорност,

Мнения за Евроинс Здравноосигуряване


The company has no review.

Напиши мнение за Евроинс Здравноосигуряване


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.