НЮ ЛАЙН АДВЪРТАЙЗИНГ  itemprop=

НЮ ЛАЙН АДВЪРТАЙЗИНГ

НЮ ЛАЙН АДВЪРТАЙЗИНГ предлага цялостна външна, печатна и сувенирна реклама. Рекламата върху автобуси от градския транспорт е доказала своята ефективност и е предпочитана от част от най-големите компании в България и по света.
НЮ ЛАЙН АДВЪРТАЙЗИНГ предлага цялостна външна, печатна и сувенирна реклама. Маркетинг. Рекламата върху автобуси от градския транспорт е доказала своята ефективност и е предпочитана от част от най-големите компании в България и по света. Фирмата изработва: - Неонова реклама - Изграждане и отдаване под наем на билбордове - Облепване на фирмени коли и брандиране на търговски обекти - Менюта, каталози, дипляни, флайери - Сувенирна реклама - Маркетингови решения за Вашата компания Автобусна реклама Брандиране на автобуси от градския транспорт Билбордове Изграждане и отдаване под наем на билбордове Брандиране на фирмени коли и търговски обекти Маркетинг Изготвяне на маркетингови стратегии Неон Светещи рекламни послания и неонови надписи Печатна реклама Менюта, каталози, дипляни, флайери Сувенирна реклама Предлагане на сувенирни артикули от западна Европа

Мнения за НЮ ЛАЙН АДВЪРТАЙЗИНГ


The company has no review.

Напиши мнение за НЮ ЛАЙН АДВЪРТАЙЗИНГ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.