Град: Варна
Адрес: ул.Цоньо Тодоров 10

Телефон: 052/ 64 06 00; 0888 403 839
e-mail:
web site:
Габровски ООД  - Вижте още
4 / 3

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

Габровски ООД
Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД Габровски ООД
Каквото и да правите...правете го на светло...

ГАБРОВСКИ ООД е компания с 23-годишна история на пазара за осветление. Самочувствието ни на водещи в бранша се формира от предлаганото огромно разнообразие подбрани осветителни тела, разработените нестандартни модерни проекти, реализираните изумителни светлинни решения.

Да преобразим средата на живот на клиентите ни с безкрайните възможности на осветлението, да ги докоснем и очароваме с интимността и великолепието на светлината е кауза, мотивираща творчеството в работата на целия екип.

Габровски ООД

Проекти

ЕКСТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Габровски ООД

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

КОЛЕДНО И НОВОГОДИШНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Габровски ООД

Нарастващите изисквания на клиентите ни и засилващата се конкуренция ни задължават да поддържаме безкомпромисни критерии към качеството на предлаганите продукти и услуги.

Нашият производствен отдел, мрежата ни от партньори, собствената логистична и търговска мрежа ни позволяват да предложим на своите клиенти компетентно, своевременно, качествено и вдъхновяващо обслужване.

Населено място:

Варна