Корект  ЕООД  itemprop=

Корект ЕООД

"КОРЕКТ " ЕООД - с.Долни Главанак,обл.Хасковска е производствена и търговска фирма за добив, обработка и търговия на дърва и дървени въглища. В складовата си база в ХАСКОВО във Източна индустриална зона /зад Техномаркет Европа/фирмата разполага с 60 тонен
Хасково, с.Долни Главанак, Източна Индустриална зона

Ние сме производствена и търговска фирма за добив, обработка и търговия на дърва и дървени въглища. Разполагаме с неограничени количества дървесина и производствени възможности. Търсим пртньори за съвместна реализация на продуктите ни. Дървените въглища са екологично чист продукт, предназначен за грил-скари, барбекюта на открито, за домашни нужди и заведения. СКЛАДОВЕ: гр. Хасково, Източна Индустриална Зона тел.:038/ 510-290; 510-291; 510-292; с. Долни Главанак, община Маджарово тел.: 037422 / 247. ВИДОВЕ: Дървени въглища от дъб; Дървени въглища от габър; Смес. ОПАКОВКИ: Сезалови чували по 20 кг. с размери 61х45х17 Хартиени пликове: 10 кг. с размери 48х84х17; 5 кг. с размери 48х60х14; 4 кг. с размери 48х60х10; 3 кг. с размери 36х57х10; В кашони: 20 кг. с размери 545mm х 345mm х372 mm; 10 кг. с размери 390mm х 230mm х 590mm. Хартиените пликове са с кремав цвят на хартията и печат на лицевата страна. Различните опаковки могат да бъдат: Без надпис; с надпис на фирмата производител; с надпис на фирмата купувач, по предварителна уговорка. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: По банков път; Неотменим банков акредитив; Предварително плащане на 30% от цената; Други.

Корект ЕООД - отрасли:


Въглища, Брикети, Екобрикети,

Мнения за Корект ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Корект ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.