Перфект Фешън ООД  itemprop=

Перфект Фешън ООД

"Перфект Фешън" ООД произвежда спално бельо, дамска и мъжка конфекция, работно облекло, както и текстил за дома. Дружеството предлага изцяло готов продукт, както и производство на облекла с материали на вложителя. Почти цялата гама е насочена
"Перфект Фешън" ООД произвежда спално бельо, дамска и мъжка конфекция, работно облекло, както и текстил за дома. Дружеството предлага изцяло готов продукт, както и производство на облекла с материали на вложителя. Почти цялата гама е насочена за износ, като част от нея се предлага и на вътрешния пазар. Фирмата е изпълнявала частни и държавни поръчки на свои партньори. Интерес към продукцията е деклариран от страни в ЕС, като Швеция, Белгия, Германия, Франция и др. "Перфект Фешън" ООД сключва договори с чужди и местни партньори за производството на продукция както на ишлеме, така и бутикови изделия.

Мнения за Перфект Фешън ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Перфект Фешън ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.