Фреш  Ап Козметикс  ООД  itemprop=

Фреш Ап Козметикс ООД

Фреш Ап Козметикс е специализирана в производството на пасти за зъби-Orbel, Megadent, Dentix, детски - Fi -Fi, Fan- Fan , мъжка козметика-Aspis, Amigo, Kupa, дамска козметика-шампоани, балсами, боя за коса-KALEA, и др. В началото фирмата е функционирала
Фреш Ап Козметикс е специализирана в производството на пасти за зъби-Orbel, Megadent, Dentix, детски - Fi -Fi, Fan- Fan , мъжка козметика-Aspis, Amigo, Kupa, дамска козметика-шампоани, балсами, боя за коса-KALEA, и др. В началото фирмата е функционирала предимно за задоволяване нуждите на пазара в бившите Съветски републики.Днес, много се гордеем с постиженията си на националния и международния пазар. В момента изнасяме за Русия, Украйна и по-голямата част от страните на ОНД, както и за Полша, Унгария, Словакия, Румъния, Тайван, Йордания, Иран и др. Ние постоянно увеличаваме присъствието си на световния пазар, като гледаме към утрешния ден с ясна визия и устрем за бъдещо развитие. През 2005 Фреш Ап Козметикс беше сертифицирана в съответствие с ISO 9001:2000 от Bureau Veritas Quality International. Номерът на нашият сертификат е 169600.

Мнения за Фреш Ап Козметикс ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Фреш Ап Козметикс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.