PIERRE  itemprop=

PIERRE

Предметът на дейност при създаването й беше само търговия с мъжки ризи
Пловдив, ул. Княз Александров № 9

Фирмата е създадена през 1993г. в гр. Пловдив. Предметът на дейност при създаването й беше само търговия с мъжки ризи, а от 1998г. беше създадено и специализирано производство на мъжки ризи с търговскака марка "PIERRE". Марката е регистрирана през 1993г. Ризите се изработват основно от материи, съдържащи памук и полиестер в огромно цветово разнообразие. През зимата се работят също вълна, бархет и други топли материи, а през лятото - леки и свежи платове и десени. Фирмата има 4 фирмени магазина в София, Пловдив и Бургас.

Мнения за PIERRE


The company has no review.

Напиши мнение за PIERRE


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.