Патлиджански  ООД  itemprop=

Патлиджански ООД

Патлиджански изработва иноксови решетки за отводняване на мокри помещения, сифони за баня. Предлагаме още лазерно рязане, изработка на продукти от инокс, както и производство на етажерки от стомана. Произвеждаме и лентови сифони за баня за отводняване на мокри помещения и тераси, които
София, кв.Малашевци, зад Балканстар

Патлиджански ООД Патлиджански изработва иноксови решетки за отводняване на мокри помещения, сифони за баня.Висококачествени, произведени в България лентови сифони за баня за отводняване на мокри помещения и тераси, които придават лукс и комфорт на жилището. Лентови сифони Лентови сифони с хидроизолационен фланец Стъклени лентови сифони Сифони 100x100 mm Ревизионни отвори ЛУКСОЗНИ СИФОНИ С дългогодиншния си опит ние Ви даваме гаранция за ефективността на произведените от нас изделия. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Характеристики Никаква пластмаса или PVC! Изделията се произвеждат само от висококачествена стомана – инокс. Висококачествено и безопасно триплексово стъкло издържащо до 250кг натоварване. Разглобяема горна част за по-лесно и бързо почистване на сифона. Допълнително полирана горна част с неотразим блясък. Вграден наклон за по бързо източване на водата. Вградена система против неприятни миризми. ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ И ОГЪВАНЕ Фирмата предлага услугата лазерно изрязване на детайли от листов материал. Обработката се извършва с мощен 2000W лазер на машини с цифрово– програмно управление по произволен контур и с възможност за оптимизация на разкроя. Размери на масата: 1200/2000мм. Гравирането се извършва върху всякакви материали, като има възможност за повърхностно и дълбочинно според изискванията на клиента. Изработка на продукти от инокс, както и производство на етажерки от стомана.

Мнения за Патлиджански ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Патлиджански ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.