Митра  itemprop=

Митра

Митра ЕООД е с основна дейност металопластика: правене на модели, отливка, сваляне на калъпи и обработка на метални отливки. Акцентът ни е основно върху художествени интерпретации на антични образци,но също така и авторска пластика, и бижута. Фирмата съще
"Митра" ЕООД Митра ЕООД е с основна дейност металопластика: правене на модели, отливка, сваляне на калъпи и обработка на метални отливки. Акцентът на фирмата е основно върху художествени интерпретации на антични образци, но също така авторска пластика и бижута. Митра ЕООД съществува от 2007 година и е създадена с помощта на спечелен проект- Проект 100 - към Бизнес център, Казанлък, Министерство на икономиката и UNDP. Изключително трудно е да се правят художествени интерпретации на антични образци, а това е основната ни дейност и продължаваме да се усъвършенстваме в нея, както и качеството на произведенията ни, лоялността и прецизността към нашите клиенти и гъвкавостта ни по отношение на материали, стилове и индивидуални изисквания. Пластики Реплики Авторски Специални поръчки Бижута Комплекти Пръстени-монограми Пръстени-печати Сувенири Тип Тефтери Ключодържатели Партньорски проекти Свещи Багатур Творци - партньори - Милен Петров и Ренина Лекова Технология и материали Що е то “вакуумно леене” и защо точно тази технология? Вакуумното леене е технология, разработена и доразвита от българската инженерна мисъл в последните 10 години. Избрахме тази технология, защото: Вакуумното леене позволява да се отливат малки по размер елементи с много богата и сложна орнаменталика. Заради времевата си флексибилност, дължаща се на малкия капацитет на кюветите, тази технология позволява бърза отливка. “Митра” ползва 3 кювети (форми-размери за леене на метала) Вакуумното леене позволява отливка с дебелина до 0,5 мм. Себестойността на малък елемент от малка серия при други технологии е почти два пъти по-висока. Технологията е идеална за отливане на малки по размер сребърни елементи. Метали, с които работим и изделията, за които се използват: Сребро (бижута, малка пластика), Месинг (пластики, сувенири), ЦАМ (бижута, сувенири) Други използвани материали: Дърво , Лен / юта , Хартия , Бои (предимно акрилни) , Лак за коса , Полир-паста , Лак за метал , Патиниращи емулсии , Мрамор , Лепила за метал и хартия.

Мнения за Митра


The company has no review.

Напиши мнение за Митра


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.