Артметал-07 ООД  itemprop=

Артметал-07 ООД

Продажба на елементи от ковано желязо и аксесоари за алуминиеви парапети. Изработка на парапети, огради, метални конструкций, решетки, врати, навеси, и други изделия от стоманени профили, неръждаема стомана и ковано желязо.
Кърджали, ул. Източна индустриална зона, База Артметал-07 ООД

За нас Артметал-07 ООД е фирма учредена през 2007г с производствена база намираща се в град Кърджали в източна индустриална зона. Базата на фирмата е разположена на площ от 2500кв.м. и разполага с три основни цехас обща площ от 1500кв.м. Основната дейност на фирмата е свързана с лазерно рязане, огъване, заваряване – изработка на детайли за машини и съоръжения за промишлеността, метални конструкции, парапети, вратии други метални изделия. Още малко за нас... Притежаваме голям асортимент от машини за металообработване, две лазерни машини с възможност за рязане на детайли: до 25мм от стомана до 12мм неръждаема стомана до 10мм алуминий абкант, стругове, фреза, плазмено рязане, заваръчна техника, гилотина, лентоотрезни машини, валове, ролкоогъваща машина и др. Артметал-07 разполага и със собствена линия за прахово боядисване, оборудвана с последно поколение система за прецизно нанасяне на боите. Камера за изпичане на детайлите с дължина от 6м. Разполагаме със собствен склад от материали – профилни тръби, листов материал, калибровки, технически пластмаси, крепежи и др.

Мнения за Артметал-07 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Артметал-07 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.