ДЕКАРТ ЕООД  itemprop=

ДЕКАРТ ЕООД

Изработка и монтаж на изделия от мрамор и гранит: стъпала, подови настилки с декоративни елементи, облицовки на стени и колони; подпрозоречни плотове, бар-плотове и кухненски плотове парапети, колони от масив, чешми, пейки и др.
Хасково, Източна Индустриална зона

Изработка и монтаж на изделия от мрамор и гранит: стъпала, подови настилки с декоративни елементи, облицовки на стени и колони; подпрозоречни плотове, бар-плотове и кухненски плотове парапети, колони от масив, чешми, пейки и др. каменни орнаменти и декоративни пана. Изработка и монтаж на декорации от гипс: корнизи, колони, сводове, скрити осветления, куполи, фигури и статуи от гипс. Облицовки от естествени камъни: гнайс, туфа, варовик и др.

ДЕКАРТ ЕООД - отрасли:


Енергетика, Мрамор, Гранит,

Мнения за ДЕКАРТ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ДЕКАРТ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.