ДС Концепт Факторинг  itemprop=

ДС Концепт Факторинг

DS - CONCEPT FACTORING GMBH е немска финансова компания, предлагаща услугите си на фирми от три континента. Основната дейност на фирмата ни в България се изразява във финансиране износа, вноса и вътрешните продажби на българските ни клиенти.
София, бул. Александър Стамбoлийски № 55

DS - CONCEPT FACTORING GMBH е немска финансова компания, предлагаща услугите си на фирми от три континента. Основната дейност на фирмата ни в България се изразява във финансиране износа, вноса и вътрешните продажби на българските ни клиенти. Разсроченото плащане е често срещана бизнес практика между доставчик и клиент. В много случаи това е начин за привличане на нови клиенти или увеличаване на оборота със старите. Факторингът е финансова услуга, която позволява на доставчика да предложи отложено плащане на своя клиент, като същевременно получи авансово голяма част от парите в деня на доставката. Предлаганото от DS - CONCEPT FACTORING оборотно финансиране "Factoring" се извършва в тясно сътрудничество със застрахователна компания Euler Hermes Kreditversicherungs - AG, която застрахова вземанията и задълженита на клиентите ни. Филиалът на DS - CONCEPT FACTORING в София функционира от 2003 година. Експанзията на фирмата ни в международен мащаб продължава, като днес разполагаме с филиали в Турция, България, Египет, Пакистан, Дубай и Ню Йорк. Експортен факторинг Факторингът е финансова услуга, която позволява на българския износител да постига бърза ликвидност, като същевременно дава възможност на клиентите си за разсрочено плащане в рамките на 15, 30, 60 или 90 дни. При експортния факторинг българският износител прехвърля своите експортни вземания на DS - CONCEPT FACTORING. Дружеството ни финансира 80 % от сумата по фактура в деня на износа. Останалите 20 % българският износител получава, когато неговият клиент плати на падежа цялото задължение. Импортен факторинг На клиентите си ползващи експортен факторинг DS - CONCEPT FACTORING предлага и възможност за финансиране на покупките /доставките/ им от чужбина. Финансовата ни услуга "Import Factoring" Ви дава възможност да финансирате вноса си от всяка точка на света, като ползвате разсрочено плащане до 180 дни. Вътрешен Факторинг DS - CONCEPT FACTORING осигурява финансиране, съобразено с нуждите на фирмата в зависимост от нейния оборот. При доставки към български клиенти с добър кредитен рейтинг ползваното финансиране може да следва растежа на продажбите. Факторинг финансирането не изисква ипотеки на имущество, залог на стоки и др., като обезпечение служи самото вземане. Ние Ви предлагаме: - Финансиране на вземания: Factoring, Forfaiting - Поемане на риска: Финансираните от нас вземания са застраховани, в случай на неплатежоспособност или фалит на клиента Ви. - Събиране на вземания: Ние поемаме вместо Вас събирането, контрола и мениджмънта на финансираните вземания. - Растежът се нуждае от ликвидност. Успехът на фирмата Ви е тясно свързан с паричните средства, с които разполагате. Решението, което Ви предлагаме е бързо финансиране на Вашите продажби.

Мнения за ДС Концепт Факторинг


The company has no review.

Напиши мнение за ДС Концепт Факторинг


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.