ВЕРЕН  - Вижте още

ВЕРЕН

ВЕРЕН ЕООД е издателство за християнска литература.Издателството не принадлежи на църква или деноминация и си поставя за цел разпространението на основни познания за християнството.
ВЕРЕН Книжарница
ВЕРЕН ЕООД
ВЕРЕН ЕООД е издателство за християнска литература, екипът е автор на една от авторитетните и признати ревизии на Библията на съвременен български език. Издателството не принадлежи на църква или деноминация и си поставя за цел разпространението на основни познания за християнството.

Електронна книжарница
www.veren.org

Книжарница ВЕРЕН

Книжарницата е създадена през 1991 година. Книжарницата предлага повече от 700 специализирани заглавия в повече от 20 жанра.

До днес ВЕРЕН има издадени повече от 60 заглавия, както на протестантски така и на православни автори, между които е "Основно богословие" на Чарлз Райри, както и коментар на Библията в 6 тома от Уилям Макдоналд. През 2000 година на книжния пазар се появи и ревизираното издание на Библията на съвременен български език, плод на дългогодишните усилия на екипа на издателството. Ревизията беше оценена от специалистите като едно много сериозно и точно осъвременяване на превода на П. Р. Славейков.

Книжарница ВЕРЕН предлага качествена речници, кулинарни книги, специализирана техническа литература. Тук ще намерите различни издания на Библията на български и чужди езици, библейски атласи, справочни издания, авторитетни библейски коментари, произведения на класически автори от християнската история.

Книжарницата предлага и богат избор от книги за човешките отношения, семейството, възпитанието, детска литература, както и информация за различни религии и нови религиозни движения и как да се разпознават опасните за обществото религиозни групи.

Собственик на издателство и Книжарница ВЕРЕН е фондация "Свети Методий", която се грижи за набиране на средства за издаването и разпространението на християнска литература в България.

Нейните учередители принадлежат към традиционното протестантско вероизповедание. Желанието и усилията им са насочени към популяризиране на основни знания за Библията и християнството в дух на взаимно уважение и толерантност.

ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница

КОПИРЕН ЦЕНТЪР ВЕРЕН

Копирният център на ВЕРЕН ЕООД предлага висококачествено черно-бяло копиране и разпечатване до формат А0, цветно копиране и разпечатване до А3, подвързване и ламиниране, сгъване на брошури, книговезки услуги.

ПЕЧАТ НА КНИГИ В МАЛКИ ТИРАЖИ

Предлагаме печат на книги в малки тиражи. Технологията е подходяща за тиражи между 50 и 500 броя.За изготвяне на конкретна оферта можете да се свържете с нас на посочените телефони или електронна поща.

ЗАЛА ПОД НАЕМ

Зала ВЕРЕН се намира на пл. Славейков 1, (при книжарница ВЕРЕН), в центъра на гр. София. Предлага за за почасово наемане - подходяща е за организиране на семинари, обучения, тийм билдинг мероприятия, презентации, музикални изяви, репетиции. Залата разполага с около 100 седящи места, възможност за аудиозапис, шрайбпроектор и екран, пиано; тенис-маса. Със самостоятелна вентилация.

Прозорците са със щори, което позволява регулиране на външното осветление при ползване на мултимедиен проектор. Има сгъваеми маси. При тяхното използване капацитета на залата е 50 седящи места. Столовете и масите са подвижни, което позволява подреждането им да се организира по различен начин, в зависимост от нуждите на конкретното събитие. Има обособен кът за сервиране на топли и студени напитки, закуски.

Възможност за организиране на кафе паузи. Залата е достъпна от 9.00 до 21.00 часа от понеделник до събота.

Мнения за ВЕРЕН


The company has no review.

Напиши мнение за ВЕРЕН


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.