ВЕРЕН  - Вижте още

ВЕРЕН

ВЕРЕН ЕООД е издателство за християнска литература.Издателството не принадлежи на църква или деноминация и си поставя за цел разпространението на основни познания за християнството.
ВЕРЕН Книжарница
ВЕРЕН ЕООД
ВЕРЕН ЕООД е издателство за християнска литература, екипът е автор на една от авторитетните и признати ревизии на Библията на съвременен български език. Издателството не принадлежи на църква или деноминация и си поставя за цел разпространението на основни познания за християнството.

Електронна книжарница
www.veren.org

Книжарница ВЕРЕН

Книжарницата е създадена през 1991 година. Книжарницата предлага повече от 700 специализирани заглавия в повече от 20 жанра.

До днес ВЕРЕН има издадени повече от 60 заглавия, както на протестантски така и на православни автори, между които е "Основно богословие" на Чарлз Райри, както и коментар на Библията в 6 тома от Уилям Макдоналд. През 2000 година на книжния пазар се появи и ревизираното издание на Библията на съвременен български език, плод на дългогодишните усилия на екипа на издателството. Ревизията беше оценена от специалистите като едно много сериозно и точно осъвременяване на превода на П. Р. Славейков.

Книжарница ВЕРЕН предлага качествена речници, кулинарни книги, специализирана техническа литература. Тук ще намерите различни издания на Библията на български и чужди езици, библейски атласи, справочни издания, авторитетни библейски коментари, произведения на класически автори от християнската история.

Книжарницата предлага и богат избор от книги за човешките отношения, семейството, възпитанието, детска литература, както и информация за различни религии и нови религиозни движения и как да се разпознават опасните за обществото религиозни групи.

Собственик на издателство и Книжарница ВЕРЕН е фондация "Свети Методий", която се грижи за набиране на средства за издаването и разпространението на християнска литература в България.

Нейните учередители принадлежат към традиционното протестантско вероизповедание. Желанието и усилията им са насочени към популяризиране на основни знания за Библията и християнството в дух на взаимно уважение и толерантност.

ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН Книжарница

КОПИРЕН ЦЕНТЪР ВЕРЕН

Копирният център на ВЕРЕН ЕООД предлага висококачествено черно-бяло копиране и разпечатване до формат А0, цветно копиране и разпечатване до А3, подвързване и ламиниране, сгъване на брошури, книговезки услуги.

ПЕЧАТ НА КНИГИ В МАЛКИ ТИРАЖИ

Предлагаме печат на книги в малки тиражи. Технологията е подходяща за тиражи между 50 и 500 броя.За изготвяне на конкретна оферта можете да се свържете с нас на посочените телефони или електронна поща.

ЗАЛА ПОД НАЕМ

Зала ВЕРЕН се намира на пл. Славейков 1, (при книжарница ВЕРЕН), в центъра на гр. София. Предлага за за почасово наемане - подходяща е за организиране на семинари, обучения, тийм билдинг мероприятия, презентации, музикални изяви, репетиции. Залата разполага с около 100 седящи места, възможност за аудиозапис, шрайбпроектор и екран, пиано; тенис-маса. Със самостоятелна вентилация.

Прозорците са със щори, което позволява регулиране на външното осветление при ползване на мултимедиен проектор. Има сгъваеми маси. При тяхното използване капацитета на залата е 50 седящи места. Столовете и масите са подвижни, което позволява подреждането им да се организира по различен начин, в зависимост от нуждите на конкретното събитие. Има обособен кът за сервиране на топли и студени напитки, закуски.

Възможност за организиране на кафе паузи. Залата е достъпна от 9.00 до 21.00 часа от понеделник до събота.