Монтели ООД  itemprop=

Монтели ООД

МОНТЕЛИ е българска фирма с основен предмет на дейност производство, дизайн и маркетинг на мъжки облекла и аксесоари за тях.
София, кв. Западен Парк, ул. Сава Михайлов 2

МОНТЕЛИ е българска фирма с основен предмет на дейност производство, дизайн и маркетинг на мъжки облекла и аксесоари за тях. Разпродажба на колекция есен-зима 2010-2011г. Офис-"Монтели",от 15.05.2011г. акция-разпродажба на костюми,сака,панталони,ризи и палта. НОВА УСЛУГА - УШИВАНЕ ПО МЯРКА. Каквото и да изберете,може да бъде направено по мярка в "МОНТЕЛИ". Производство на мъжки бутикови облекла. Спортни дрехи с търговска марка Think. Модна къща Monteli е носител на "Златна игла" за модна къща 1998г. и 2000г. Дрехи с търговска марка "Monteli" и "Think" може да намерите във фирмените магазини на: - София, бул. Витоша № 11 Представителни магазини - гр. Пловдив, Хотел Санкт Петербург - гр. Плевен, ул."Васил Левски" 127 Monteli твори за мъжа беэ възраст - този, който носи винаги в себе си младежки дух и желае да се чувства комфортно във втората си кожа.Това е мъжът без предрасъдъци, елегантен или небрежен, отличаващ се с индивидуалност, ярко подчертана от иэбора на облекло. Харесвани и предпочитани, моделите на "Monteli" са синоним на шик и финес, те са лесно запомнящи се, ефектни и неповторими. Трябва да се отбележи, че независимо от високите награди за постиженията си екипът на "Monteli" е в непрекъснато търсене на нови материи, конструкции, линия и усещане за дрехата.

Монтели ООД - Отрасли:

Текстил, Облекла, Мъжко Облекло,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Текстил, Облекла в град София, Мъжко Облекло в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?