Доверие - Обединен холдинг АД  itemprop=

Доверие - Обединен холдинг АД

придобиване, управление, оценка и продажба на дялове и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества
София, бул. Дондуков № 82

Предметът на дейност на “Доверие – Обединен холдинг” АД е: придобиване, управление, оценка и продажба на дялове и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества – юридически лица, участия под каквато и да е форма в други местни и/или чуждестранни търговски дружества, и/или в тяхното управление, придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, извършване на всякаква друга търговска дейност, за която няма забрана със закон. Дружеството е регистрирано с неограничен срок на действие.

Доверие - Обединен холдинг АД - отрасли:


Банки, Застраховане, Осигуряване,

Мнения за Доверие - Обединен холдинг АД


The company has no review.

Напиши мнение за Доверие - Обединен холдинг АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.