Тосита - Вижте още

Тосита

Фирма ТОСИТА е основана през 1988 г. като частна фирма специализирана в производство на тъкани телени мрежи за сита, с квадратни и правоъгълни отвори от въглеродна, хром-никелова стомана, месинг и други.Те намират широко приложение в строителството, минна
Тосита

За нас:

Тосита АД e специализирана в производство на тъкани телени мрежи за сита с квадратни и правоъгълни отвори, телени транспортни ленти, заварени мрежи, разтеглени мрежи, оградни пана и врати, предпазни решетки, витражи и други.

Продуктите на фирмата намират широко приложение в строителството, минната промишленост, животновъдството, машиностроенето и , химическата промишленост.

Продукцията на фирмата намира добър пазар както в страната, така и в Гърция, Македония, Румъния и други държави


Продукти:

Тосита

Тъкани телени мрежи за сита

Област на приложение
Тъканите телени мрежи за сита са предназначени за пресяване и разделяне на различни материали в зависимост от размерите. Използват се и за ограждения, предпазни решетки, клетки и боксове, декоративни елементи и други.

Основни параметри

Ситата отговарят на ISO 9044:1999 en и съответстват на форми A, B и C на DIN 4192. Могат да бъдат изработени от различни материали: ниско- и високовъглеродна стомана, хром-никел, месинг, мед и други. Диаметърът на телта е в границите от 0.6 до 6.0 mm. Размерите на отворите (квадратни или правоъгълни) са от 1.0 до 63.0 mm. Произвеждат се на рула с широчина до 1000 mm и на платна с широчина до 1800 mm и дължина до 4000 mm.

Тосита

Декоративни мрежи

Електрозаварена мрежа от тел с диаметър от 3,0 до 6,0 мм. Размер на отвора 60 х 60 мм или 105 х 105 мм. Материал – черна, поцинкован или неръждаем тел. Размери на паната – по заявка.

Използват се за различни оградни пана, парапети или предпазни решетки.

Тосита

Разтеглена мрежа

РАЗТЕГЛЕНА /ПРОСЕЧЕНАТА/ МРЕЖА е вид метална мрежа произведена чрез просичане и изтегляне на обикновена плътна ламарина. Просичането се извършва по цялата широчина на ламарината и в зависимост от техническото оборудване и дебелината на материала крайният продукт може да бъде лист или рулон.
Разтеглена мрежа се произвежда от черна стомана, алуминий, неръждаема стомана, поцинкована стомана, бронз или месинг.
В зависимост от формата на инструмента могат да се получат много различни видове отвори, най-често РОМБ, КВАДРАТ, КРЪГ И ШЕСТОЪГЪЛНИК. Изработват се от ламарина с дебелина от 0,5 до 1,5 мм.

В последните години просечените и разтеглени мрежи придобиват все по-голямо значение в архитектурата и интериорния дизайн, където естетическите изискванията са значително по-високи от изискванията към продуктите с индустриално приложение.

Тосита

Телени транспортни ленти

Област на приложение
Телените транспортни ленти се използват за пренасяне на материали през среда с ниска или висока температура, когато е необходимо въздух или течност да преминават през тях или когато са подложени на химическа или друга агресия. Намират приложение в хранително-вкусовата, стъкларската, дървообработващата, химическата, хартиената и други отрасли на промишлеността.

Конструкция на лентите

В зависимост от конструкцията лентите могат да бъдат:
ТЛ1 - лента от леви и десни спирали и прави шарнири
ТЛ2 - лента от леви и десни спирали и нагънати шарнири
ТЛ3 - лента от десни спирали
ТЛ5 - лента от двойни десни спирали и прави шарнири

Тосита

Електрозаварена мрежа

Изработват се от черни, поцинковани и неръждаеми телове с диаметър от 3.0 до 6,0 мм с квадратни и правоъгълни отвори, с различни размери. Максималните размери на платната са 2500 х 6000 мм.

ПРИЛОЖЕНИЯ

Използват се за производство на решетки, бокспалети, клетки, скари и други.

www.tosita.com

4 21