Меридиан - Пилю Попов   itemprop=

Меридиан - Пилю Попов

Фирмата ни е създадена през 1992 г. като Меридиан - Пилю Попов и е пререгистрирана през 2002 г. като МЕРИДИАН - ПОПОВ ЕООД. От самото си създаване тя развива своята дейност в областта на строителството.
Бургас, ж. к. Славейков, бл. 9, вх. 8, ап. 11

Фирмата ни е създадена през 1992 г. като Меридиан - Пилю Попов и е пререгистрирана през 2002 г. като МЕРИДИАН - ПОПОВ ЕООД. От самото си създаване тя развива своята дейност в областта на строителството. Има богат опит в областта на отоплението на база дългогодишни взаимоотношения с Топлофикация - Бургас. Изгражда външни топлопроводи, вътрешни и газови инсталации. През последните години е натрупала опит в изграждането на спринклерни противопожарни инсталации на големи търговски обекти като: Мастерхаус - Бургас, Мастерхаус - с. Равда, Карпетмакс - Бургас, Производствена, складова и административна сграда на фирма Салекс - Бургас и др. От 1998 г. Меридиан - Попов ЕООД е изключителен представител за гр. Бургас и областта за доставка на преизолирани тръби за безканално полагане, фасонни части и спирателна арматура на фирма Инстал инженеринг СВ ООД - гр. Пловдив. Фирмата разполага с квалифициран персонал с богат опит, модерно заваръчно оборудване и съвременни машини, предлага услуга с автовишка - 16 м. От 2006г. фирмата е член на Национален инсталационен съюз.

Меридиан - Пилю Попов - отрасли:


Енергетика, Газифициране,

Мнения за Меридиан - Пилю Попов


The company has no review.

Напиши мнение за Меридиан - Пилю Попов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.