Бьолер Трейдинг ЕООД - Вижте още

Бьолер Трейдинг ЕООД

Представител за България на концерна БЬОЛЕР УЕЛДИНГ - производител на електроди, телове, флюси, припои за заваряване/наваряване/спояване на всички видове стомани, чугун, мед, алуминий и други.БЬОЛЕР УЕЛДИНГ e водеща марка в областта на консумативите за заваряване и спояване.
 Бьолер Трейдинг ЕООД

Фирма Бьолер Трейдинг ЕООД е представител за България на концерна БЬОЛЕР УЕЛДИНГ - производител на електроди, телове, флюси, припои за заваряване / наваряване / спояване на всички видове стомани, чугун, мед, алуминий и други.

БЬОЛЕР УЕЛДИНГ e водеща марка в областта на консумативите за заваряване, като предлага пълна гама от решения и продукти за всички заваръчни приложения.

БЬОЛЕР УЕЛДИНГ има десетилетията опит в заваряването, заедно с постоянния напредък и развитие гарантират изключително качество, от 1926 в повече от 80 държави по света.

 Бьолер Трейдинг ЕООД

Мнения за Бьолер Трейдинг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Бьолер Трейдинг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.