Стефи 99  itemprop=

Стефи 99

Фирма Стефи 99 е създадена през 2004 година с основна дейност изработка и търговия със спално бельо, олекотени завивки, шалтета, възглавници, платове, покривки за маса, хавлиени кърпи, халати за баня, детски дрехи, играчки и обувки. С наши комплекти и покривки за маса са оборудвани
София, ул.Княз борис І 81

Фирма Стефи 99 е създадена през 2004 година с основна дейност изработка и търговия със спално бельо, олекотени завивки, шалтета, възглавници, платове, покривки за маса, хавлиени кърпи, халати за баня, детски дрехи, играчки и обувки.За изработката на предлаганите изделия, използваме най-висококачествените продукти предлагани на Българският пазар. Цехът ни е оборудван с висококачествени машини, а персоналът ни е високо квалифициран и мотивиран да работи за Вас. По желание на клиента предлагаме капитониране на олекотени завивки.До този момент имаме спечелени множество конкурси за общественни поръчки на територията на гр. София и кандидатстваме за други такива. С наши комплекти и покривки за маса са оборудвани детските градини на четири общини в гр. София, детските градини в община Горна Малина, логопедична детска градина гр. София и др. Няколко причини да бъдете наши клиенти:- Ние изработваме предлаганите изделия специално за Вас.- Ние няма да Ви продадем стока с недоказан произход и съмнително качество. По всяко време може да изискате документи за произход на даден продукт.- Всички материи са с екологично чисти и безвредни.- Поръчката ще бъде произведена и доставена навреме в обявените срокове, като при проблем ще бъдете надеждно информирани и по-нататъшните ни действия, ще бъдат съгласувани с Вас.- Размерите на изделията могат да бъдат променени по Ваши изисквания и предпочитания. Свържете се с нас, за да обсъдим условията.- За големи количества предлагаме атрактивни отстъпки. За клиентите ни на ДРЕБНОДостатъчно е само да изберете нужният Ви артикул и да го поръчате. Ние ще ви го доставим на указаният адрес. Доставката за София е БЕЗПЛАТНА.За клиентите ни на ЕДРОСвържете се с нас, за да можем съобразно нуждите Ви да изработим най-добрата оферта за Вас и да уточним всички подробности по изпълнението и доставката.Pаботим и по индивидуални проекти с материали на клиента.Освен индивидуални, фирмата изпълнява обемни поръчки за детски градини, хотели и ресторанти и др. Фирмата разполага с два магазина: В единият можете да закупите изработените от нас изделия и предлаганите платове по цени на производителя, а вторият магазин е за детски дрехи, играчки и обувки, в които всеки наш клиент може освен да закупи стоките предлагани там, да разгледа каталозите ни. Нашите магазини се намират:Гр. София1. жк. СвободаБитов комбинат (между бл. 4 и 6), ет. 2 - цех и фирмен магазин.2. Жк. Илинденпл. Преображение, ул. Ружа №1, маг. 2 - магазин за детски дрехи.

Стефи 99 - отрасли:


Спално Бельо, Одеала, Хавлии,

Мнения за Стефи 99


The company has no review.

Напиши мнение за Стефи 99


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.