Бараж  itemprop=

Бараж

Вече двадесет години изграждаме системи за контрол на достъп, контрол на работното време, видеонаблюдение, сигнално-охранителна техника, металдетектори, автоматизирани врати и заграждения на територията на цялата страна. Фирмата разполага с високо квалифициран персонал, който е способен
За нас: Фирма БАРАЖ ЕООД е българска фирма, създадена през 1992 г., тясно специализирана в изграждането на системи за сигурност. Вече повече от двадесет години изграждаме системи за контрол на достъп, контрол на работното време, видеонаблюдение, сигнално-охранителна техника, металдетектори, автоматизирани врати и заграждения на територията на цялата страна. Фирмата разполага с офис и нова производствена база в гр. Стара Загора, оборудвана с високоспециализирана компютърна и електронна техника, а също и електромеханична работилница. От 2013 г. фирмата разполага с офис в гр. София. В екипа ни работят висококвалифицирани професионалисти, които ще ви предложат цялостно решение за офиса, производствената база, завода, стадиона. Доказателства за качествената изработка и изпълнение са референциите от наши клиенти, където системите за сигурност работят успешно от години. За всички извършени услуги и монтирани системи е осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз в рамките на 24 часа. Продукти: Контрол на достъпа   Видеонаблюдение   СОТ Металдетектори   Сейфове   Услуги: Проектиране, доставка и монтаж на системи за контрол на достъп и контрол на работното време, печат на карти за достъп. Алкохолни тестери за контрол на достъп. Проектиране, доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение. Паркинг системи. Доставка и монтаж на сигнално-охранителна техника. Изработка, доставка и монтаж на металдетектори. Решения за Вашата жилищна сграда, гараж - метални врати. Автоматизирани врати и заграждения. Цялостно гаранционно и извън гаранционно обслужване. Партньори:

Офиси на Бараж

Бараж

Бараж

Фирма БАРАЖ е създаденa през декември 1992 г. като ООД. От февруари 1999 г. е преобразувана в ЕООД с едноличен собстевник и управител инж. Стефан Ангелов.
София, бул. Шипченски проход N:63, ет.6

088 730 8865