Панагюрище 1962  itemprop=

Панагюрище 1962

Панагюрище - 1962 ЕООД се занимава както с търговия, така и със собствено производство на комплекти спално бельо, чаршафи, пликове, кълъфки за възглавници, олекотени завивки, кувертюри, възглавници, одеала, покривки за маса, халати и кърпи за баня и други
София, бул. Цариградско шосе 105





Панагюрище - 1962 ЕООД се занимава както с търговия, така и със собствено производство на комплекти спално бельо, чаршафи, пликове, кълъфки за възглавници, олекотени завивки, кувертюри, възглавници, одеала, покривки за маса, халати и кърпи за баня и други аксесоари. Има голяма магазинна мрежа и склад на едро. Фирмата организира и комплексно обзавеждане на хотели.

Мнения за Панагюрище 1962


The company has no review.

Напиши мнение за Панагюрище 1962


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.