Панагюрище 2004 ЕООД  itemprop=

Панагюрище 2004 ЕООД

Фирма ПАНАГЮРИЩЕ 2004 Б ЕООД е основана през 2004 год. Произвежда и предлага в своите магазини: халати за баня, хавлиени кърпи, покривки, възглавници, спално бельо, пердета, одеяла, олекотени завивки, чаршафи с ластик, покривки за легла.
София, бул. Илиенци 12, склад на едро

Фирма ПАНАГЮРИЩЕ 2004 Б ЕООД е основана през 2004 год. Произвежда и предлага в своите магазини: халати за баня, хавлиени кърпи, покривки, възглавници, спално бельо, пердета, одеяла, олекотени завивки, чаршафи с ластик, покривки за легла. Фирмата поддържа и мрежа от регионални магазини за каталожна търговия. В тях стоките се предлагат от консултанти, които ги представят от каталога чрез мултимедийни прожектори и приемат поръчките за доставка. В регионалните магазини се развива и дистрибуторска дейност като се приемат поръчки от търговци на дребно и се обработват доставките за тях.

Мнения за Панагюрище 2004 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Панагюрище 2004 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.