Астол  itemprop=

Астол

Фирма Астол е създадена през 1996 г. в гр. Хасково. Тя е насочила своята дейност към производство и търговия на дамска конфекция /класически, бизнес, униформени и макси облекла/.Нашата цел е да създаваме облекла за модерната работеща жена, като се стремим
Хасково, бул. Васил Левски 15

Фирма "Астол" е създадена през 1996 г. в гр. Хасково. Тя е насочила своята дейност към производство и търговия на дамска конфекция /класически, бизнес, униформени и макси облекла/. Разполагаме с опитен управленски, производствен и творчески екип. Това позволява да изпълняваме бързо, комплексно и прецизно производсвото на дамски облекла. Фирмата притежава собствена база с модерно технологично оборудване, което е гаранция за високо качество и експедитивност. Нашата цел е да създаваме облекла за модерната работеща жена, като се стремим да допринесем за нейното самочувствие, комфорт и елегантност в натовареното й ежедневие. Ние Ви предлагаме изработка на: - дамски костюми - дамски сака - палта - поли - панталони - ризи - блузи - униформени облекла - макси облекла Предлагаме облекла в широка гама от цветове, материи, размери и разнообразие от модели, които да задоволят и най - взискателните дами. "Астол" е вече доказана с годините марка, напомняща за елегантност, удобство, качество и конкурентни цени.

Мнения за Астол


The company has no review.

Напиши мнение за Астол


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.