Венирекс 2000  itemprop=

Венирекс 2000

ВЕНИРЕКС 2000 ООД (VENIREX 2000 LTD) е търговска фирма, която повече от десет години се занимава с доставка на стомана и стоманени продукти изключително от Австрия и Германия. През това време тя се утвърди като един сериозен и коректен партньор в областта
София, ул. Николай Островски № 5, ап. 2





"ВЕНИРЕКС ТРЕЙД" ООД е търговска фирма, регистрирана през 2011 г. с цел допълване и развитие на дейността на позната в България Венирекс 2000. Акцентът в дейността на компанията ни е основно върху вноса на стомани, алуминий, мед и др. от Централна и Западна Европа. Желанието ни е да продължим и развием двадесетгодишния ни опит в тази дейност, запазвайки доброто име на Венирекс като надежден и коректен партньор. Основните групи стомани и продукти, които доставяме са: инструментални стомани; неръждаеми стомани; конструкционни стомани; калибровани и автоматни стомани; продукти от алуминий; продукти от мед; нормализирани елементи за инструментално производство.

Мнения за Венирекс 2000


The company has no review.

Напиши мнение за Венирекс 2000


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.