Дару   itemprop=

Дару

Основната й дейност е внос на заваръчни апарати, металорежещи уреди, измервателни и ръчни инструменти, машини, твърдосплавни свредла, инженерни пластмаси, твърдосплавни пластини, смазочни материали и други консумативи за фирми от енергетиката, тежката промишленост, химическата и
www.darubg.com където ще откриете единствено и само висококачествени инструменти за професионално приложение фирма "ДАРУ" ЕООД е създадена през 1992г. Дейността й се състои във внос и доставка на ръчни, металорежещи и измервателни инструменти, машини, смазочни материали и други консумативи на фирми от енергетиката, тежката, химическата и хранително-вкусовата промишленост. Всички предлагани стоки се отличават с много високо качество, фирмен сервиз и кратки срокове на доставка. Основни групи предлагани стоки : Челно-цилиндрични фрези от HSS AL , HSS Co и твърдосплавни - САЩ Твърдосплавни пластини и държачи, свредла и фрезови "глави" - САЩ Ръчни и машинни метчици, плашки, райбери и зенкери от HSS и HSS Co стомана - Германия Свредла от HSS , HSS ТiN , HSS Co и твърдосплавни - Германия Ръчни инструменти, включително хидравлични и пневматични - SPIRAL Австрия Хидравлични крикове, повдигателни платформи, ръчни и електрически помпи, скоби за вадене на лагери, кримпващи и режещи "глави" за кабели, преси - Германия Ръчни ел.инструменти MAKITA и RYOBI - Япония Инверторни заваръчни и плазмени режещи апарати, електроди, телове, хелиоматични /соларни/ заваръчни маски на KEMPPI - Финландия Супермощни /до 50 000 Nm/ хидравлични, пневматични и електрически "глави" и гайковърти - Германия Повдигателни инструменти и съоръжения - Германия Установки за орбитално заваряване на тръби Измервателни инструменти - Австрия и Германия Електронни и аналогови кранови везни - Германия Инженерни /технически/ пластмаси /вкл. тефлон/:за зъбни колела, втулки и др. - Германия Набивки с тефлон и с графит - Германия Индустриални маркери за метал и термотебешири - САЩ Стъклотефлоново платно с и без лепило за опаковъчни и машини за РVC дограма Технически лепила за метал и гума, метал-пластици, силикони, спрейове за смазване, обезмасляване, предпазване от корозия, пенетранти и др. - Германия Уникални греси вкл. високотемпературни, смазочно-охлаждащи течности и добавки за намаляване на триенето, биопродукти и машини за почистване на повърхности - САЩ ПРОДУКТИ:

Мнения за Дару


The company has no review.

Напиши мнение за Дару


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.