ЕР-БИ-НЕС  itemprop=

ЕР-БИ-НЕС

"ЕР-БИ-НЕС" производството на спортно-елегантни облекла. Спортна конфекция от кожа и джънси и изкуствени висококачествени материали, мъжки якета и панталони, спортно-екстравагантен тип.
Фирма "ЕР-БИ-НЕС" е основана като семейна фирма с частен капитал през 1993 година. Основният предмет на дейност е производството на спортно-елегантни облекла. Фирмата започва работа с 3 машини и с 3 работнички. Установяването на основната идея, позволява с течение на времето производсвото да се разрастне на 30 членен екип. През 2000 година фирмата се актуализира и започва да произвежда спортна конфекция от кожа и джънси и изкуствени висококачествени материали. Днес изцяло се произвеждат мъжки якета и панталони, спортно-екстравагантен тип. Средната възраст на работничките в фирмата е 32 години което е гаранция за мотивация в работния процес.

Мнения за ЕР-БИ-НЕС


The company has no review.

Напиши мнение за ЕР-БИ-НЕС


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.