Еврометал Варна ЕООД - Вижте още

Еврометал Варна ЕООД

Фирма "Еврометал Варна ЕООД" е със следните основни дейности: Внос и износ на неръждаеми, черни и цветни метали. Търговия на едро и дребно с неръждаеми, черни и цветни метали. Проектиране, изработка и монтаж на машини и съоръжения в областта на хранително-вкусовата промишленост.
Еврометал Варна ЕООД

Еврометал Варна ЕООД
Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.


За нас :

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали. Фирма "Еврометал Варна" ЕООД е със следните основни дейности:
  • Внос и износ на неръждаеми, черни и цветни метали.
  • Търговия на едро и дребно с неръждаеми, черни и цветни метали.
  • Проектиране, изработка и монтаж на машини и съоръжения в областта на хранително-вкусовата промишленост.

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.
Компанията е създадена през далечната 1992 година като ЕТ „Ахат 36”. Предметът на дейност е търговия с неръждаеми и черни метали.

През 2004 година поради разрастващият се пазар и увеличаване на търговския капитал на фирмата, се наложи преобразуване от ЕТ в ЕООД. През същата година се подписаха договори за представителство с производители от Украйна и Турция, за целта се регистрира дружество под името „Еврометал” ООД.

През следващите години на възход и последвалата след това икономическа криза, компаниите успяха да докажат своята важна роля в търговията с метали в България, Румъния и Гърция и също така да съхранят своята финансова независимост.

Поради тази причина през 2012 година е взето решение да се регистрира дружеството "Еврометал Варна" ЕООД с цел да гарантира стабилност на дружествата и на техните партньори, като се създаде едно централизирано управление.

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали. През годините компанията се утвърди на пазара като надежден партньор. На професионализма и качеството на предлаганите стоки се довериха водещи фирми от България, Турция, Румъния.

Нашата компания се доказа като сигурен партньор на производители от България, Украйна, Германия, Италия и Турция.

Доказателство за това е факта, че през годините, въпреки сътресенията на вътрешния и външен пазар, компанията не е разочаровала нито един от своите партньори, дори напротив – всяка година отчита ръст от нови клиенти. За нас е чест да отговорим на високите изисквания на нашите партньори!


Продукти :

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.
  • Неръждаеми тръби - Безшевни, Шевни, Кух профил
  • Неръждаема ламарина - Неръждаема; Шини
  • Неръждаем прокат - Неръждаем
  • Неръджаеми фитинги - Преходи; Фланци; Колена; Тройници
  • Мед и медни сплави - Мед; Месинг
  • Алуминий
  • Поцинковани и черни


Еврометал Варна ЕООД :