Еврометал Варна ЕООД - Вижте още

Еврометал Варна ЕООД

Фирма "Еврометал Варна ЕООД" е със следните основни дейности: Внос и износ на неръждаеми, черни и цветни метали. Търговия на едро и дребно с неръждаеми, черни и цветни метали. Проектиране, изработка и монтаж на машини и съоръжения в областта на хранително-вкусовата промишленост.
Еврометал Варна ЕООД

Еврометал Варна ЕООД
Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.


За нас :

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали. Фирма "Еврометал Варна" ЕООД е със следните основни дейности:
  • Внос и износ на неръждаеми, черни и цветни метали.
  • Търговия на едро и дребно с неръждаеми, черни и цветни метали.
  • Проектиране, изработка и монтаж на машини и съоръжения в областта на хранително-вкусовата промишленост.

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.
Компанията е създадена през далечната 1992 година като ЕТ „Ахат 36”. Предметът на дейност е търговия с неръждаеми и черни метали.

През 2004 година поради разрастващият се пазар и увеличаване на търговския капитал на фирмата, се наложи преобразуване от ЕТ в ЕООД. През същата година се подписаха договори за представителство с производители от Украйна и Турция, за целта се регистрира дружество под името „Еврометал” ООД.

През следващите години на възход и последвалата след това икономическа криза, компаниите успяха да докажат своята важна роля в търговията с метали в България, Румъния и Гърция и също така да съхранят своята финансова независимост.

Поради тази причина през 2012 година е взето решение да се регистрира дружеството "Еврометал Варна" ЕООД с цел да гарантира стабилност на дружествата и на техните партньори, като се създаде едно централизирано управление.

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали. През годините компанията се утвърди на пазара като надежден партньор. На професионализма и качеството на предлаганите стоки се довериха водещи фирми от България, Турция, Румъния.

Нашата компания се доказа като сигурен партньор на производители от България, Украйна, Германия, Италия и Турция.

Доказателство за това е факта, че през годините, въпреки сътресенията на вътрешния и външен пазар, компанията не е разочаровала нито един от своите партньори, дори напротив – всяка година отчита ръст от нови клиенти. За нас е чест да отговорим на високите изисквания на нашите партньори!


Продукти :

Еврометал Варна ЕООД - Внос и търговия с неръждаеми, черни и цветни метали.
  • Неръждаеми тръби - Безшевни, Шевни, Кух профил
  • Неръждаема ламарина - Неръждаема; Шини
  • Неръждаем прокат - Неръждаем
  • Неръджаеми фитинги - Преходи; Фланци; Колена; Тройници
  • Мед и медни сплави - Мед; Месинг
  • Алуминий
  • Поцинковани и черни


Еврометал Варна ЕООД :

Мнения за Еврометал Варна ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Еврометал Варна ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.