Фриго груп ЕООД - Вижте още

Фриго груп ЕООД

Производство на търговско хладилно и неутрално оборудване - щандови и крайстенни хладилни витрини, хладилни камери. Фирмата е тясно специализирана в производството и проектирането на хладилни витрини и стелажни системи за търговски обекти и складови помещения.
 Фриго груп ЕООД Фриго груп ЕООД


ФРИГО ГРУП ЕООД е динамично развиваща се компания, която се утвърди на пазара с качеството на своите продукти и услуги.

Основен предмет на дейност е проектирането, производството имонтажа на хладилни витрини и търговско обзавеждане.

Фирмата е тясно специализирана в производството и проектирането на хладилни витрини и стелажни системи за търговски обекти и складови помещения.

Проектите се изготвят спрямо изискванията и условията на клиента. Целта ни е комплексно обслужване от идеята до нейната реализация.

Имаме реализирани обекти на територията на България, както и извън нея. Гаранция за качество и сигурността на работата ни са положителните отзиви от страна на на Нашите клиенти.

При проявен интерес за производство но хлрадилни витрини за вашия магазин или ресторант и допълнителни въпроси, моля свържете се с нас за да получите необходимата информация!


 Фриго груп ЕООД  Фриго груп ЕООД  Фриго груп ЕООД

Продукти:

Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Хладилни витрини

Фриго груп предлага, стандартни хладилни витрини, и хладилни витрини произведени по поръчка и индивидуални размери. Фриго груп предлага, хладилни витрини за супермаркети и сладкарски хладилни витрини. Разгледайте нашата галерия и изберете най – подходящия размер и модел за вашия магазин.
Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Хладилни шкафове

Фриго груп предлага, широка гама от хладилни шкафове с плътни или стъклопакет врати; с отваряеми, или плъзгащи врати, специално изпълнение за складове на едро. Предлагат се в размери 1250 см и 1850 см.

Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Крайстенни витрини

Фриго груп
е специализирана в производството на крайстенни витрини. Ние Ви предлагаме охлаждаеми витрини с вграден или изнесен агрегат, непрекъснати линии, плътни, или остъклени страници.
Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Топли Модули

Фриго груп е специализирана в производството на Витрини с подгряване на парна баня, с принудително въздушно подгряване, с пряко подгряване с нагреватели. Топлите витрини се предлагат и в различни дължини спрямо конкретната нужда.


Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Кухненски модули

Фриго Груп ЕООД предлага кухненски модули и обзавеждане на кухни, ресторанти, заведения за обществено хранене и др. Всички изделия са изработени от висококачествени материали.
Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Оборудване за магазини

Фриго Груп ЕООД предлага голямо разнообразие от дървени и метални, стелажни системи, стелажи за хляб и стелажи за зеленчуци. При нас ще намерите всичко за Вашия магазин.

Фриго груп ЕООД

Фриго Груп ЕООД предлага също така и аксесоари за търговско оборудване.

При нас ще откриете касови възли, турникети, колички и кошници, метални шкафове за багаж.
Фриго груп ЕООД

Фриго Груп ЕООД предлага Хладилно и Търговско оборудване.

Нашите консултанти ще Ви предложат най-добрите решения за Вашия Бизнес


 Фриго груп ЕООД

www.frigogrup.eu

Мнения за Фриго груп ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Фриго груп ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.