Фриго груп ЕООД - Вижте още

Фриго груп ЕООД

Производство на търговско хладилно и неутрално оборудване - щандови и крайстенни хладилни витрини, хладилни камери. Фирмата е тясно специализирана в производството и проектирането на хладилни витрини и стелажни системи за търговски обекти и складови помещения.
 Фриго груп ЕООД Фриго груп ЕООД


ФРИГО ГРУП ЕООД е динамично развиваща се компания, която се утвърди на пазара с качеството на своите продукти и услуги.

Основен предмет на дейност е проектирането, производството имонтажа на хладилни витрини и търговско обзавеждане.

Фирмата е тясно специализирана в производството и проектирането на хладилни витрини и стелажни системи за търговски обекти и складови помещения.

Проектите се изготвят спрямо изискванията и условията на клиента. Целта ни е комплексно обслужване от идеята до нейната реализация.

Имаме реализирани обекти на територията на България, както и извън нея. Гаранция за качество и сигурността на работата ни са положителните отзиви от страна на на Нашите клиенти.

При проявен интерес за производство но хлрадилни витрини за вашия магазин или ресторант и допълнителни въпроси, моля свържете се с нас за да получите необходимата информация!


 Фриго груп ЕООД  Фриго груп ЕООД  Фриго груп ЕООД

Продукти:

Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Хладилни витрини

Фриго груп предлага, стандартни хладилни витрини, и хладилни витрини произведени по поръчка и индивидуални размери. Фриго груп предлага, хладилни витрини за супермаркети и сладкарски хладилни витрини. Разгледайте нашата галерия и изберете най – подходящия размер и модел за вашия магазин.
Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Хладилни шкафове

Фриго груп предлага, широка гама от хладилни шкафове с плътни или стъклопакет врати; с отваряеми, или плъзгащи врати, специално изпълнение за складове на едро. Предлагат се в размери 1250 см и 1850 см.

Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Крайстенни витрини

Фриго груп
е специализирана в производството на крайстенни витрини. Ние Ви предлагаме охлаждаеми витрини с вграден или изнесен агрегат, непрекъснати линии, плътни, или остъклени страници.
Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Топли Модули

Фриго груп е специализирана в производството на Витрини с подгряване на парна баня, с принудително въздушно подгряване, с пряко подгряване с нагреватели. Топлите витрини се предлагат и в различни дължини спрямо конкретната нужда.


Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Кухненски модули

Фриго Груп ЕООД предлага кухненски модули и обзавеждане на кухни, ресторанти, заведения за обществено хранене и др. Всички изделия са изработени от висококачествени материали.
Фриго груп ЕООД

Проектиране, изработка и монтаж на Оборудване за магазини

Фриго Груп ЕООД предлага голямо разнообразие от дървени и метални, стелажни системи, стелажи за хляб и стелажи за зеленчуци. При нас ще намерите всичко за Вашия магазин.

Фриго груп ЕООД

Фриго Груп ЕООД предлага също така и аксесоари за търговско оборудване.

При нас ще откриете касови възли, турникети, колички и кошници, метални шкафове за багаж.
Фриго груп ЕООД

Фриго Груп ЕООД предлага Хладилно и Търговско оборудване.

Нашите консултанти ще Ви предложат най-добрите решения за Вашия Бизнес


 Фриго груп ЕООД

www.frigogrup.eu