Савана Веселка Стоянова  itemprop=

Савана Веселка Стоянова

Фирма ЕТ "Савана - Веселка Стоянова" е специализирана в изработката на облекла. Ние сме шивашко ателие изработваме както наши модели така работим и с модели на клиента.
София, бул "Ситняково "39А в безистена

ЕТ "Савана - Веселка Стоянова" Шивашко ателие           За нас: Фирма ЕТ "Савана - Веселка Стоянова" е специализирана в изработката на облекла. Ние сме шивашко ателие изработваме както наши модели така работим и с модели на клиента. Услуги: Шиене на дамско облекло официални рокли сватбени рокли Мъжко облекло ежедневно официално Детско Предлагаме цялостно шиене, както и поправка на дрехи. Смяна на ципове Стесняване           www.savana.business.bg

Мнения за Савана Веселка Стоянова


The company has no review.

Напиши мнение за Савана Веселка Стоянова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.