ИМН абразиви - Вижте още

ИМН абразиви

Фирма ИМН Абразиви ООД произвежда голяма гама стандартни диамантни инструменти за обработка на мрамор, варовик, изкуствен камък и др., композитни материали, инструменти за обработка на закалени стомани. Фирмата изработва специални инструменти по заявка на клиента, а също и покрития на
ИМН Абразиви ООД - диамантни инструменти за обработка на скални материали и закалени стомани.ИМН Абразиви ООД - диамантни инструменти за обработка на скални материали и закалени стомани.ИМН Абразиви ООД - диамантни инструменти за обработка на скални материали и закалени стомани.

„ИМН абразиви“ ООД произвежда режещи и абразивни инструменти за полиране на мрамор и гранит. Нашите продукти са подходящи за обработка на широка гама материали – естествен и изкуствен камък, бетони, закалени стомани и т. н. Могат да са диамантени, твърдосплавни с различна едрина, CBN.

Гъвкави сме и ще отговорим точно на потребностите Ви, независимо дали Ви е нужна инструментална екипировка за груба обработка, за рязане, пробиване, профилиране и оформяне или за CNC машини.

Освен абразивни инструменти за полиране на гранит и инструменти за полиране на мрамор, предлагаме оборудване за състаряване на естествен камък. Ние можем да направим работата Ви по-лесна и по-успешна.

ИМН Абразиви ООД - диамантни инструменти за обработка на скални материали и закалени стомани.

ИМН абразиви - отрасли:


Абразиви, Електрически Инструменти,